Κυριακή 22 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Πρωταθλητής Νέων Αντρών ο Ανδρέας Κελίρης

Πρωταθλήτρια Νέων Γυναικών η Ευαγγελία Πετράκη

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία (η αγωνιστική, άλλωστε, φαίνεται από τη μικρή διαφορά των τριών πρώτων και την απόλυτη ισοβαθμία στις τρεις πρώτες γυναίκες) ολοκληρώθηκαν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Νέων Αντρών και Νέων Γυναικών έως 20 χρόνων. Οι αγώνες έγιναν στα Χανιά στο Ενετικό Λιμάνι (Μεγάλο Αρσενάλι), με τη συμμετοχή 49 αθλητών και 26 αθλητριών.

Πρωταθλητής Νέων Αντρών αναδείχθηκε ο GM Ανδρέας Κελίρης με 7,5β. σε 9 αγώνες, 2ος ο FM Ευγένιος Ιωαννίδης 7β. και 3ος ο FM Γιάννης Σταθόπουλος 6,5β.

Στις Γυναίκες έως 20 χρόνων ισοβάθμισαν στην 1η θέση 3 σκακίστριες και με καλύτερο συντελεστή ισοβαθμίας αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Ευαγγελία Πετράκη και ακολούθησαν η Ευαγγελία Καραβιτάκη και η Αμαλία Κουτσίδη και οι τρεις από 7β. σε 9 αγώνες.

  • Στο 6ο Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά που διοργάνωσε ο ΕΟΑΟ «Φυσιολάτρης» Νίκαιας από 3 έως 8 Γενάρη, συμμετείχαν 13 σκακιστές/-στριες με νικητή τον Ευθ. Κατσιάμπα (1736) 5,5 β. σε 7 αγώνες, 2.-3. Ζμπ. Σιενζεύσκι (Πολ. 1947), Κωστ. Λάμπρου (1592) από 4,5β., 4.-5. Ιωαν. Μάλλιος (1580), Μπαστιάνου Χρυσούλα (1η γυναίκα) από 4β.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ