Τρίτη 10 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Κινητοποίηση για το δικαίωμα στη δουλειά

Από τη χτεσινή κινητοποίηση στην Κόρινθο
Από τη χτεσινή κινητοποίηση στην Κόρινθο
Συγκέντρωση πραγματοποίησε χτες η Επιτροπή Αγώνα Συμβασιούχων στο Δήμο Κορίνθου, στο Δημαρχείο της πόλης, ενάντια στις απολύσεις συμβασιούχων που πραγματοποίησε η δημοτική αρχή το προηγούμενο διάστημα και διεκδικώντας την ανανέωση των συμβάσεων έως τέλη του 2017 και στη συνέχεια να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το Σωματείο Εργαζομένων «Μικροφίλ Ζαχανάς», το Συνδικάτο Μετάλλου Κορίνθου.

Αντιπροσωπεία ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο (προέλευσης ΠΑΣΟΚ), που όμως απουσίαζε από το Δημαρχείο. Τελικά, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο Βασίλης Πετρόπουλος, στέλεχος του ΠΑΜΕ και γραμματέας της ΠΟΕ ΟΤΑ, ο δήμαρχος αντί να απαντήσει στα αιτήματα των εργαζομένων, διάλεξε να επιτεθεί στο ΠΑΜΕ!

Πραγματοποιήθηκε, επίσης, παράσταση διαμαρτυρίας στο Πρωτοδικείο Κορίνθου για την αρνητική απόφαση προσωρινής διαταγής που έβγαλε σε βάρος των συμβασιούχων και υπέρ της δημοτικής αρχής για τη μη επαναπρόσληψή τους.

Ακολούθησε σύσκεψη των συμβασιούχων στο Εργατικό Κέντρο για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ