Πέμπτη 5 Γενάρη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΝΕ
Στη θεατρική παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα»

Την Κυριακή 8 Γενάρη στο θέατρο «Χυτήριο»

Στη θεατρική παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ, σε διασκευή για παιδιά, από το θίασο «Μοντέρνοι Καιροί», καλούν την Κυριακή 8 Γενάρη οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αττική.

Το έργο θα παιχτεί για τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στις 11 π.μ. στο θέατρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για κρατήσεις θέσεων στις τοπικές Οργανώσεις ή στο τηλέφωνο: 694.2693.007.

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Σαίξπηρ, με αφορμή τα 400 χρόνια από το θάνατό του. Μια παράσταση που την απολαμβάνουν και ενθουσιάζει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς και έχει συμπεριληφθεί στις 10 καλύτερες φετινές παραστάσεις παιδικού θεάτρου.

Το έργο, διασκευασμένο για παιδιά, είναι μια κωμωδία που μιλά και για τις πίκρες της ζωής, αλλά προκρίνει τις χαρές της, με θέμα τον έρωτα, μέσα από ένα παιχνίδι μεταμφιέσεων, τοποθετημένο στη φανταστική Ιλλύρια - «καθρέφτη» της ελισαβετιανής κοινωνίας και της ταξικής σύνθεσής της, με αριστοκράτες, παράσιτα και υπηρέτες.

Οι συντελεστές της παράστασης

Συγγραφέας: Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Διασκευή - Στίχοι: Κώστας Νταλιάνης. Σκηνοθεσία: Εβίτα Παπασπύρου. Μουσική και Τραγούδια: Μάριος Τσάγκαρης. Κίνηση: Βασίλης Γεωργοσόπουλος. Ξιφομαχία: Κωνσταντίνος Μπουμπούκης. Σκηνικά - Κοστούμια: Η Δημιουργική Ομάδα των «Μοντέρνων Καιρών». Φωτισμοί: Κώστας Νταλιάνης. Φωτογραφίες: Κατερίνα Αρβανίτη. Βίντεο: Αλέξανδρος Καραΐσκος. Μοντάζ: Κωνσταντίνος Ξενάκης. Συνεργάτης στο Φωτισμό: Ντίνος Μεταλλίδης. Υπεύθυνος Φωτισμού και Ηχου: Λοΐζος Λοΐζου. Κατασκευή Κοστουμιών: Λίτσα Καλημέρη.

Ενας νεανικός θίασος ερμηνεύει, τραγουδάει, μεταμορφώνεται. Αποτελείται από τους ηθοποιούς: Φάνια Νταλιάνη, Μαρία Κολοκυθά, Ματίνα Τζοβέννου, Δημήτρη Καλημέρη, Βιβή Τάγαρη, Γιάννη Πετρίδη, Ελένη Αυγούστη.

(Το έργο παίζεται στο θέατρο «Χυτήριο» κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ.).


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org