Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ - ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ
Αυλαία στο 2016 με ντέρμπι στο «Ανφιλντ»

Το ντέρμπι για τα ψηλά της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ των δύο βασικών αντιπάλων αυτή τη στιγμή για τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, αύριο, Σάββατο, συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη 19η αγωνιστική, με την οποία θα κλείσει το 2016 αλλά θα γίνει και το ποδαρικό του 2017 (θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, Σάββατο - Κυριακή).

Στο «Ανφιλντ» οι γηπεδούχοι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ θα επιδιώξουν τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να εδραιωθούν μόνοι στο δεύτερο σκαλοπάτι και στο κυνήγι της πρωτοπόρου Τσέλσι, ευελπιστώντας να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε στραβοπάτημά της. Από την άλλη, η Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα με τρεις συνεχόμενες νίκες έδειξε να ξεπερνάει τις δύο απανωτές αποτυχίες με Τσέλσι και Λέστερ και επιδιώκει να συνεχίσει έτσι προκειμένου να προσπεράσει τους αντιπάλους της στη δεύτερη θέση και να βρεθεί και πάλι στο κυνήγι της κορυφής.

Στα αξιοσημείωτα και η δοκιμασία της Τότεναμ, που δείχνει να βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο με 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια στην έδρα της Γουότφορντ, η οποία έμεινε όρθια την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (1-1) και ανέβηκε στη 10η θέση.

Από κει και πέρα οι υπόλοιπες ομάδες που συγκροτούν την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας έχουν τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά αγωνιζόμενες στις έδρες τους με αντιπάλους που θεωρούνται στα μέτρα τους.

  • Το πρόγραμμα αναλυτικά: Σήμερα: Χαλ - Εβερτον (22.00 Cosmote Sports 1). Αύριο: Μπέρνλι - Σάντερλαντ (17.00), Τσέλσι - Στόουκ (17.00 Cosmote Sports 1), Λέστερ - Γουέστ Χαμ (17.00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μίντλεσμπρο (17.00), Σαουθάμπτον - Γουέστ Μπρόμιτς (17.00), Σουόνσι - Μπόρνμουθ (17.00), Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι (19.30 Cosmote Sports 1). Κυριακή: Γουότφορντ - Τότεναμ (15.30 Cosmote Sports 1), Αρσεναλ - Κρίσταλ Πάλας (18.00 Cosmote Sports 1).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ