Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Κοντά σε Ελονού η ΑΕΚ

Παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του Γιούρι Ζντοβτς υπέρ του Αμερικανού σέντερ Ράνταλ Φάλκερ, όπως δείχνουν τα πράγματα η ΑΕΚ θα προβεί τελικά στην απόκτηση ψηλού φορ αφού οι εμφανίσεις του πρώτου μέχρι τώρα δεν έχουν πείσει. Ετσι, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Ενωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώην παίκτη της Μπεσίκτας Αμερικανονιγηριανού Τσνινεμέλου Ελονού. Ο ύψους 2,08 μ. παίκτης μάλιστα έχει εμπειρία από την ελληνική πραγματικότητα καθώς έχει περάσει και από τον Πανιώνιο.

  • Λίγες μέρες πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας και την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως ανάποδα για τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη. Ο παίκτης αποχώρησε από την προπόνηση έχοντας υποστεί μερική ρήξη αχίλλειου τένοντα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύμηνη απουσία από την ενεργό δράση.
  • Τη Δευτέρα 30 Γενάρη ορίστηκε από τον ΕΣΑΚΕ να διεξαχθεί το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Σημειώνεται πως πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα υπάρξουν άλλα δύο ραντεβού των «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα και τον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ