Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Ο

«UNIFY»: Στάση εργασίας έκαναν χτες οι εργαζόμενοι της εταιρείας πληροφορικής «Unify», απαντώντας άμεσα στην απόλυση συναδέλφισσάς τους από το τμήμα πωλήσεων. Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν νέα, δίωρη στάση εργασίας την Τρίτη 20/12 (14.00 - 16.00). Την απόλυση καταγγέλλει η «Ταξική Ενότητα Εργαζομένων στην Unify».

ΘΗΒΑ: Τη διοργάνωση «Λευκής Νύχτας» για πρώτη φορά στην πόλη της Θήβας καταγγέλλει η Γραμματεία Θήβας - Οινοφύτων του ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι «οι "Λευκές Νύχτες" δεν είναι παρά μια Κερκόπορτα για τη γενίκευση της απελευθέρωσης του ωραρίου». «Δεν πρόκειται για τυχαίες ή μεμονωμένες εκδηλώσεις, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και η κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, που πλέον δρομολογείται η θεσμοθέτησή της, αρχικά ξεκίνησε "μεμονωμένα", στο όνομα της "τόνωσης της αγοραστικής κίνησης"» υπογραμμίζει, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από το ότι την ίδια ώρα στη Βουλή συζητείται κυβερνητικό νομοσχέδιο που οδηγεί σε άνοιγμα των καταστημάτων ακόμα περισσότερες Κυριακές...

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Σε παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 19/12, στις 13.00, στο κτίριο της Διοίκησης (Συγγρού 15), καλεί ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής, ενάντια στις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για τους εργαζόμενους η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας των υπηρεσιών της Περιφέρειας. «Η "αριστερή" Περιφερειακή Αρχή έρχεται να προτείνει έναν Οργανισμό που σαν στόχο του έχει την στήριξη της κερδοφορίας και την ανεμπόδιστη διοχέτευση χρήματος στους επιχειρηματικούς ομίλους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ