Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Στη σκιά της κούρασης τα φαβορί

Η διαχείριση της κούρασης απ' τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της βδομάδας, που μάλιστα για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ήταν διπλές για την Ευρωλίγκα (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης αγωνίστηκαν στο Champions League), είναι το ζητούμενο για την πεντάδα των λεγόμενων ισχυρών του πρωταθλήματος στην 4η αγωνιστική της Basket League. Το κυρίως μέρος του προγράμματος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο, ενώ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν Κυριακή και Δευτέρα αντίστοιχα.

Απ' τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν είναι η δοκιμασία της εκ των πρωτοπόρων και αήττητης σε όλες τις υποχρεώσεις της (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) ΑΕΚ στα Τρίκαλα, όπου στο παρελθόν τα είχε βρει σκούρα απ' την τοπική ομάδα. Στα αξιοσημείωτα και το τοπικό ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας μεταξύ Δόξας Λευκάδας και Κόροιβου Αμαλιάδας.

  • Το πρόγραμμα αναλυτικά: ΣΑΒΒΑΤΟ (ώρα έναρξης 17.00): Δόξα Λευκάδας - Κόροιβος (Novasports 2 λεπτό/λεπτό), ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (Νοvasports 2 λεπτό/λεπτό), Τρίκαλα - ΑΕΚ (Νοvasports 2 λεπτό/λεπτό), Ρέθυμνο - Λαύριο (Νοvasports 2 λεπτό/λεπτό), Προμηθέας Πατρών - Αρης (Νovasports 4). ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός - Κολοσσός Ρόδου (17.00 OTE Sports 4). ΔΕΥΤΕΡΑ: Παναθηναϊκός - Κύμη (18.00 Novasports 2)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ