Τετάρτη 26 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αδελφού του ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ, που δολοφονήθηκε από τους εναπομείναντες συνεργάτες των Γερμανών στα τέλη του 1949, στην Καλαμάτα, ο Λεωνίδας Χανδρινός προσφέρει στη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, το ποσό των 50 ευρώ.

***

Στη μνήμη του συζύγου μου ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΑΟΥΡΗ και του αδερφού μου ΜΗΤΣΟΥ ΚΟΤΤΗ για την ονομαστική τους γιορτή, μέσω ΚΟΒ Γαλατσίου, προσφέρω και για την Οικονομική Εξόρμηση του ακούραστου στους αγώνες ΚΚΕ 200 ευρώ

Μ.Κ. - Ν.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΡΟΥ, στελέχους του ΚΚΕ, για τη μέρα της ονομαστικής του γιορτής προσφέρω στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος 100 ευρώ.

Κωνσταντίνα Χαρού

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μου συζύγου ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ (ΕΡΜΗΣ), αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και μέλους του ΚΚΕ προσφέρω στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αμφιάλης, 50 ευρώ για την ονομαστική του εορτή και τη συμπλήρωση 22 ετών από τότε που «έφυγε» από τη ζωή, καθώς και στη μνήμη των γονιών του ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΛΟΥΚΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΗ.

Η σύζυγός του, Αγγελική Αγραφιώτη

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μου, ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ, στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ μέσω της Οργάνωσης Παγκρατίου του Κόμματος.

Ρένα Λ. Π.


Δημήτρης Χαρός
Δημήτρης Χαρός

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ- ΚΟΒ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ- ΚΟΒ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ