Τρίτη 18 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια

Τρία χιλιόμετρα βόρεια του χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων εντοπίστηκαν χτες τα συντρίμμια του αγνοούμενου αεροσκάφους τύπου «Τσέσνα». Τα συντρίμμια εντοπίσθηκαν γύρω στις 12 το μεσημέρι από ελικόπτερο ΑΒ-205 της Πολεμικής Αεροπορίας. Στις 12.13, ο μηχανικός του ελικοπτέρου, που κατέβηκε στο σημείο, εντόπισε τους πιλότους νεκρούς. Στην περιοχή έσπευσαν η ΕΜΑΚ και το ΕΚΑΒ. Το στίγμα του είχε χαθεί το απόγευμα της Κυριακής πάνω από την ορεινή Αχαΐα.

Οι έρευνες που έγιναν κατά τη διάρκεια της νύκτας δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ η πρωινή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων δυσκόλευε τις προσπάθειες των εναερίων και επίγειων μέσων.

Πληροφορίες του τοπικού Τύπου ανέφεραν, επίσης, πως εντοπίστηκε σήμα από κινητό τηλέφωνο, ωστόσο δεν είχε διευκρινιστεί αν επρόκειτο για σήμα από τηλέφωνο που ανήκε στους επιβαίνοντες. Σημειώνεται πως στις έρευνες συμμετείχαν ελικόπτερα, τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ με δέκα άτομα, πεζοπόρα τμήματα, καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ παρείχε βοήθεια και ο Δήμος Καλαβρύτων.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ