Τρίτη 11 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κίνδυνος τιμωρίας για Πατίτο

Τον κίνδυνο τιμωρίας με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών αντιμετωπίζει πλέον και επίσημα ο Πατίτο της ΑΕΚ μετά τη χτεσινή δίωξη για βιαιοπραγία, που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, για τη γροθιά στον Φιγκέιρας στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η φάση, που δεν έτυχε της προσοχής του διαιτητή, επέφερε την επέμβαση του εισαγγελέα βάσει του βίντεο του αγώνα, κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τον πειθαρχικό κώδικα.

ΠΑΟΚ: Εχοντας ως κορυφαίο τον Μπίσεβαρ, που πέτυχε τα δύο τέρματα (2', 8') ο ΠΑΟΚ νίκησε στο Βελιγράδι με 2-1 την Παρτιζάν σε φιλικό αγώνα που διοργανώθηκε προς τιμήν του αρχηγού της σερβικής ομάδας Σάσα Ιλιτς, που συμπλήρωσε 791 συμμετοχές. Για τους γηπεδούχους μείωσε στο 70' ο Γιοβάνοβιτς. Πάντως, ο Μπίσεβαρ επέστρεψε με ενοχλήσεις από τη Σερβία και χτες έκανε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΑΟ: Με τη συμμετοχή αρκετών παικτών που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και φυσικά χωρίς τους διεθνείς, ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πανελευσινιακό σε φιλική αναμέτρηση στην Ελευσίνα, έχοντας ως κορυφαίο τον Βιγιαφάνες, που πέτυχε ένα γκολ και δημιούργησε το άλλο το οποίο πέτυχε ο Ρινάλντι. Από πλευράς Πανελευσινιακού σκόραραν οι Σταματάκης και Ναούμ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ