Κυριακή 9 Οχτώβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ παρουσιάζει σήμερα, Κυριακή, στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Δράμας, την πρόταση του ΚΚΕ για το Ενιαίο 12χρονο Σχολείο Σύγχρονης Γενικής Παιδείας. Θα μιλήσει ο Σπύρος Μαρίνης, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Δευτέρα, σε εκδήλωση της ΤΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ για το Προσφυγικό, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου, θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ. Θα προβληθεί η συλλογική εργασία μαθητών του 1ου Λυκείου και του ΕΠΑΛ Ρεθύμνου με θέμα το Προσφυγικό: «Εμείς οι ίδιοι μοιάζουμε των εγκλημάτων τους απόηχος, που κατάφερε τα σύνορα να δρασκελίσει», που βραβεύτηκε στο 42ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στο πλαίσιο του 3ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού της ΚΝΕ.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 9 π.μ., το 5ο Τελωνείο Κερατσινίου θα επισκεφτεί η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

-- Την Τρίτη 11/10, στις 9 π.μ., το Τελωνείο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» θα επισκεφτεί ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org