Σάββατο 17 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ SUPER LEAGUE
Δοκιμασίες για τα φαβορί

Δύσκολες δοκιμασίες για τα τέσσερα πιο ισχυρά φαβορί του πρωταθλήματος περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Super League, με τα τρία εκ των οποίων (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ) να αγωνίζονται εκτός έδρας και το ένα να έχει το ρόλο του γηπεδούχου, όμως σε επίσης δύσκολη αποστολή. Σημειώνεται πως η αγωνιστική είναι δεύτερη όσον αφορά τη δράση αφού η πρεμιέρα έγινε από την 3η αγωνιστική μιας και οι δύο πρώτες αναβλήθηκαν (θα διεξαχθούν εμβόλιμα).

Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Καυταντζόγλειο θα αγωνιστεί ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, όπου θα τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι στον Ηρακλή λίγες μέρες μετά τη νίκη του στην Ελβετία επί της Γιουνγκ Μπόις για το Europa League, θέλοντας να τριτώσει το καλό σε μια βδομάδα (έχει προηγηθεί και η νίκη επί της Βέροιας). Οπως όλα δείχνουν, ο τεχνικός της ομάδας, Πάουλο Μπέντο, προτίθεται να κάνει αλλαγές στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας καθώς αρκετοί παίκτες αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμα σε θέση να βγάζουν συνεχόμενα παιχνίδια. Στην άλλη πλευρά, ο Ηρακλής δείχνει φέτος να φιλοδοξεί για το κάτι παραπάνω και μετά την ισοπαλία στη Λάρισα με την ΑΕΛ στην πρεμιέρα βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Στη Βόρεια Ελλάδα θα ταξιδέψει και η ΑΕΚ όπου θα αγωνιστεί κόντρα στη Βέροια, θέλοντας να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες μετά το καλό ξεκίνημα απέναντι στην Ξάνθη και τη νίκη με 4-1. Ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων», Τιμούρ Κετσπάγια, όπως έδειξε όλη τη βδομάδα, δεν προτίθεται να αλλάξει και πολλά σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε κόντρα στους Ακρίτες με τη μόνη αλλαγή ίσως να αφορά τη χρησιμοποίηση του Σιμόες αντί του Λαμπρόπουλου εξ αρχής. Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους μετά τη βαριά ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» βλέπουν την κόντρα τους με τον «Δικέφαλο» ως μια ευκαιρία για επανεκκίνηση αλλά και να αποδείξουν ότι η ομάδα φέτος αξίζει πολύ περισσότερα απ' ό,τι έδειξαν στο Φάληρο.

Σε μια έδρα όπου παραδοσιακά δυσκολεύεται θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, που κατεβαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Μετά την ισοπαλία κόντρα στη Φιορεντίνα για το Εuropa League, οι «ασπρόμαυροι» ευελπιστούν να πάρουν τους πρώτους βαθμούς για φέτος αφού η νίκη επί του Παναιτωλικού πρακτικά ξεχρέωσε την τιμωρία των -3β που τους είχε επιβληθεί. Οι Αρκάδες μετά το... στραπάτσο στη Ν. Σμύρνη (ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο) θέλουν στην έδρα τους να παρουσιάσουν διαφορετικό πρόσωπο και να σβήσουν την κακή αρχή.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός θέλει να ξεπεράσει την ήττα από τον Αγιαξ φιλοξενώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο αν και έχει τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά, οι φιλοξενούμενοι, όπως έδειξαν και στην πρεμιέρα (νίκη απέναντι στον Ατρόμητο), αποτελούν ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο.

Στα αξιοσημείωτα και το ντέρμπι των νεοφώτιστων Κέρκυρας - ΑΕΛ, όπως και η κόντρα στο Περιστέρι μεταξύ Ατρομήτου και Παναιτωλικού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ