Παρασκευή 16 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΑΓΙΑΞ 1-2
Πλήρωσε λάθη και νεύρα

Με τον πλέον χειρότερο τρόπο σημαδεύτηκε η επιστροφή στους ομίλους του Εuropa League για τον Παναθηναϊκό αφού στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου ηττήθηκε στο «Απ. Νικολαΐδης» από τον Αγιαξ με 2-1 σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι. Τα νεύρα, κυρίως στο β' μέρος, μεταξύ των παικτών κυριάρχησαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις αποβολές, δύο για τον Παναθηναϊκό (Ιβάνοφ 69', Γουακάσο 90') και μία για τον Αγιαξ (Ζιγές).

Οι «πράσινοι» αν και ξεκίνησαν φουριόζοι ανοίγοντας νωρίς νωρίς το σκορ με τον Μπεργκ (5'), εντούτοις μετά το 20λεπτο άρχισαν να ρίχνουν τους ρυθμούς τους και να κάνουν αρκετά λάθη. Η ολλανδική ομάδα μετά το 25' άρχισε να ανακάμπτει και να γίνεται επικίνδυνη καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο 34' με τον Τραορέ (λάθος του Ιβάνοφ) ενώ λίγο μετά έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σάντσεθ. Η εικόνα της ελληνικής ομάδας δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, με τον Αγιαξ να ελέγχει το ρυθμό καταφέρνοντας το δεύτερο γκολ εξαιτίας ακόμη ενός λάθους (σπρώξιμο του Μέστο στον Ντάικς) με πέναλτι. Ο Κλάασεν ανέλαβε την εκτέλεσή του με τον Στιλ να αποκρούει, Ρίντεβαλντ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μέστο, Ιβάνοφ, Μολέντο, Κουτρουμπής (68' Βιγιαφάνιες), Χουλτ, Λεντέσμα (64' Λέτο), Γουακάσο, Ζέκα, Λουντ (72' Σάμπα), Μπεργκ.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Φέλτμαν, Ντάβινσον Σάντσες, Φίρχεφερ, Ντάικς, Ρίντεβαλντ, Κλάασεν (90' Σόνε), Γκούντελ, Ζιγές, Γιουνές (86' Σινγκράβεν), Μπερτράν Τραορέ (72' Ντόλμπεργκ).

Στο άλλο ματς Σταντάρ Λιέγης - Θέλτα 1-1.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ