Τετάρτη 14 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ακροβάτες

Ακροβάτες στο τεντωμένο σκοινί της χρήσης ουσιών. Ισορροπιστές ανάμεσα στη ζωή και τον θάνατο. Ανθρωποι που αιωρούνται κάθε μέρα πάνω από το κενό χωρίς δίκτυ ασφαλείας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων λειτουργίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ, η Κλεοπάτρα Χαρίτου δημιουργεί την εικαστική εγκατάσταση ΑΚΡΟΒΑΤΕΣ και ρίχνει φως στις ζωές των ανθρώπων που είναι εγκλωβισμένοι στην εξάρτηση και το περιθώριο. Συγχρόνως, φωτίζει την προσπάθεια του ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ να σταθεί δίπλα τους, χωρίς να τους κρίνει, και να κρατήσει ανοικτή τη δίοδο προς τη ζωή. Η εικαστική εγκατάσταση θα βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ερμού, από τις 20 έως τις 25 Σεπτέμβρη 2016.

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ είναι το πρώτο πρόγραμμα άμεσης πρόσβασης για χρήστες στο δρόμο που λειτούργησε στην Ελλάδα. Με μονάδες προσέγγισης χρηστών στο δρόμο, χώρους ημερήσιας φιλοξενίας, άμεσα προσβάσιμες μονάδες σωματικής και ψυχικής υγείας και Συμβουλευτικό Κέντρο, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΕΛΙΞΙΣ έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο υπηρεσιών που κάνει καθημερινά πράξη την αντίληψη ότι κάθε εξαρτημένος έχει δικαίωμα στη ζωή, την πληροφόρηση και τη φροντίδα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ