Πέμπτη 1 Σεπτέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τριπλό «χτύπημα» από Ολυμπιακό

Με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί όσον αφορά τις κινήσεις αλλά και άλλες ΠΑΕ να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το... χρονικό φώτο φίνις κύλησε η χτεσινή τελευταία μέρα της φετινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση τριών παικτών, με αυτή που ξεχωρίζει να είναι του Παραγουανού επιθετικού Οσκαρ Καρντόσο, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» επισημοποίησαν τη συνεργασία με τον Πορτογάλο 22χρονο διεθνή Γκονσάλο Πασιένσια για ένα χρόνο, με τη μορφή δανεισμού από την Πόρτο. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η μεταγραφή του 32χρονου αμυντικού από το Τόνγκο Αλεξί Ρομάο. Στο μέτωπο των αποχωρήσεων οι πληροφορίες ήθελαν τον Μποτία να οδεύει προς Εσπανιόλ, ενώ κάποιες άλλες έκαναν λόγο για σπουδαία πρόταση της τουρκικής Τραμπζονσπόρ που αφορά τον Πάρντο.

Σε μια οριστικοποίηση συμφωνίας και μια ανακοίνωση μεταγραφής προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Ζοσέ Πολ Εμποκού, η οποία αναμενόταν να ανακοινωθεί. Αυτό πάντως έκαναν με τον Κολιμπαλί, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει τη μεταγραφή του παίκτη μέχρι το 2018.

Ο Μάμε Τιάμ είναι και... τυπικά παίκτης του ΠΑΟΚ. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ από τη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού για 1 χρόνο. Ωστόσο δεν φαινόταν να υπήρχαν ιδιαίτερες εξελίξεις στο θέμα της απόκτησης φορ, χωρίς πάντως να αποκλειόταν μια έκπληξη στο φινάλε του χρονικού περιθωρίου.

Στην απόκτηση του Εμάνουελ Λεντέσμα προχώρησε ο Παναιτωλικός. Ο 28χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην ομάδα του Αγρινίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ