Τρίτη 23 Αυγούστου 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Στην 6η θέση η Εθνική πόλο

Στην 6η θέση του ολυμπιακού τουρνουά κατατάθχηκε της στο Ρίο η Εθνική ανδρών

Eurokinissi

Στην 6η θέση του ολυμπιακού τουρνουά κατατάθχηκε της στο Ρίο η Εθνική ανδρών
Την έκτη θέση στο τουρνουά του πόλο ανδρών κατέλαβε τελικά η Εθνική που στον τελευταίο αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5 - 6 ηττήθηκε από την Ουγγαρία με 12-10. Ωστόσο, παρά την απογοήτευση που υπήρξε μετά τον αποκλεισμό από την τετράδα με την ήττα από την Ιταλία, η συνολική προσπάθεια της ελληνικής ομάδας θεωρείται αξιόλογη έχοντας αφήσει σε γενικές γραμμές πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα με την Ουγγαρία ήταν: 2-1, 4-4, 3-3, 3-2. Οι σκόρερ: Ουγγαρία: Βάμος 2, Βάργκα 2, Κις 3, Ζαλάνσκι 3, Χοσνιάνζκι, Χαράι. ΕΛΛΑΔΑ: Γούνας 2, Βλαχόπουλος 2, Μουρίκης, Αφρουδάκης 2, Φουντούλης, Μυλωνάκης 2.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Τερμάτισαν οι Μερούσης και Καλομοίρης

Την επίπονη προσπάθεια στο μαραθώνιο των ανδρών κατάφεραν να ολοκληρώσουν οι δύο Ελληνες αθλητές που συμμετείχαν, ο Χριστόφορος Μερούσης, που τερμάτισε στην 116η θέση με χρόνο 2.29.39, και ο Μιχάλης Καλομοίρης, που ήταν στην 132η θέση με χρόνο 2.37.03.

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Εκτός τελικού του ανσάμπλ

Δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του ανσάμπλ η ελληνική ομάδα. Οι Σταυρούλα Σαμαρά, Ελένη Δόικα, Μιχαέλα Μεταλλίδου, Ιωάννα Αναγνωστοπούλου και Ζωή Κοντογιάννη στον προκριματικό βαθμολογήθηκαν με 15.000 β. στις κορδέλες, με 15.416 στις 3 κορύνες/2 στεφάνια και με 30.416 στο σύνολο κατέλαβαν τη 13η θέση, ξεπερνώντας την ομάδα των ΗΠΑ, που έμεινε τελευταία.

ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ:

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης πήρε την 31η θέση στον τελικό της ορεινής ποδηλασίας ανδρών με 1.44.17. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ελβετός Νίνο Σούρτερ με 1.33.28.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ