Τετάρτη 27 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΑΣ
Εκδήλωση βράβευσης της αποστολής στους 5ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες

Στιγμιότυπο από την προχτεσινή εκδήλωση
Στιγμιότυπο από την προχτεσινή εκδήλωση
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε προχτές στην κατάμεστη αίθουσα Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου η εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Πατρέων προς τιμήν της αποστολής που εκπροσώπησε την πόλη της Πάτρας στους 5ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Ταϊπέι της Ταϊβάν.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, οι αντιδήμαρχοι, Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέας Αθανασόπουλος, Διοίκησης, Διονύσης Πλέσσας, Δημοτικών Ενοτήτων, Ιουλία Γιαννιτσοπούλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας, ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής και δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Γεωργακόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΕ Δημοτικών Ποδοσφαιρικών Γηπέδων, Κώστας Καραγκούνης, το μέλος της Αθλητικής Επιτροπής Αργύρης Αργυράτος και άλλα στελέχη από τον αθλητικό τομέα του δήμου.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκτός από όλους τους αθλητές και προπονητές που εκπροσώπησαν την πόλη στη Νέα Ταϊπέι, η αρχηγός της αποστολής, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνα Καραχασάνη, γονείς αθλητών, εκπρόσωποι τοπικών Αθλητικών Συλλόγων, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ Κώστας Πετρόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα δική μας Πόλη» και μέλος του ΔΣ της Παγκόσμιας Οργάνωσης International Childrens Games - ICG, Νίκος Τζανάκος, το μέλος της Τεχνικής Επιτροπής των ICG, προπονητής του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Ορφανόπουλος, οι πρόεδροι και εκπρόσωποι των αθλητικών Ενώσεων ΕΠΣΑ Δημήτρης Μπαλαφούτης, ΑΕΣΓΔΕ ΕΓΟ Γιάννης Παυλάκης, της ΤΕ ΕΦΟΕΠΑ Δυτικής Ελλάδας Τάκης Τζόβολος, ΕΣΚΑ-Η Αλέκος Παπαδόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας - Αθλησης Σπάρτης Νίκος Σελίμος και ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος από τη Σπάρτη.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχαν ο σύμβουλος του δημάρχου Πατρέων σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, και το μέλος του Διαμερισματικού Συμβουλίου Ανατολικού Τομέα και της ΔΕ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου Βασίλης Ζώτος.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που επιμελήθηκε ο Λάμπρος Λαμπρόπουλος, ενώ η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, που ήταν και η εκπρόσωπος του δήμου, παρέδωσε στον δήμαρχο αναμνηστικό δώρο από τη Νέα Ταϊπέι και τη σημαία των αγώνων στον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν αναμνηστικά - τιμητικά διπλώματα στους αθλητές, στους προπονητές και την αρχηγό της αποστολής και η εκδήλωσή έκλεισε με παράσταση από το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και μπουφέ.

Την αποστολή αποτελούσαν οι: Εκπρόσωπος πόλης: Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατερίνα Αγγελοπούλου, αθλήτρια Τάε Κβον Ντο. Χρήστος Γιαχαλής, αθλητής Τάε Κβον Ντο. Παναγιώτης Καραμάνης, αθλητής Τάε Κβον Ντο. Κωνσταντίνα Καραχασάνη, καθηγήτρια Φ.Α. - αρχηγός αποστολής. Μιχάλης Κοτσόπουλος, προπονητής Τάε Κβον Ντο. Σταύρος Κούτσης, αθλητής Τάε Κβον Ντο. Μαρία Κρεμμύδα, αθλήτρια Τάε Κβον Ντο. Ελένη Λόη, αθλήτρια Τάε Κβον Ντο. Αγλαΐα - Μαριλία Μαγειροπούλου, αθλήτρια Τένις. Νίκος Μιχαλόπουλος, αθλητής Τένις. Χρήστος Παπακωνσταντίνου, προπονητής Τένις. Δημήτρης Παπαναγιώτου, αθλητής Τένις. Αργύρης Σοφοτάσιος, αθλητής Τάε Κβον Ντο. Χαράλαμπος Φλουσκούνης, αθλητής Τάε Κβον Ντο. Γαβριέλα Χαραλαμπίδου, αθλήτρια Τένις.

  • Ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα Πόλο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής 2015-16 και την επάνοδό της στη μεγάλη εθνική κατηγορία.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ