Πέμπτη 14 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ
Δείγμα... ανησυχητικό

Μισός καλός, μισός άσχημος. Αυτός ήταν με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ, με την επιθετική γραμμή να αποδίδει και την αμυντική να μπάζει από παντού στο χτεσινό δυνατό φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Στεάουα Βουκουρεστίου, που βρήκε νικητές τους Ρουμάνους με 4-3. Ολα αυτά μόλις 10 μέρες περίπου πριν το πρώτο παιχνίδι του για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με τους Βελλίδη, Κρέσπο, Μαλεζά, Κίτσιου, Γιαννούλη, Χαρίση, Τζιόλη, Πέλκα, Ροντρίγκες, Ζάιρο και Κουλούρη. Ο τελευταίος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέλκα. Παρά την απάντηση του Ενάτσε στο 23' που έφερε το ματς στα ίσια, οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίεσαν και κατάφεραν να προηγηθούν με 3-1 στο 32'. Αρχικά ήρθε αυτογκόλ των Ρουμάνων στο 28' και στο 32' διεύρυναν το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκες.

Και ενώ όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κρατήσει τη διαφορά, μέσα σε οκτώ λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω. Αρχικά, στο 37' ο Στάτσιου εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του Τζιόλη και μείωσε σε 3-2, στο 38' ο Τουντόριε με κεφαλιά ισοφάρισε και ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο 45'. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τον «Δικέφαλο» να κάνει ελάχιστες ευκαιρίες στο β' μέρος, όπου πλέον είχε αλλάξει και σχεδόν όλη η αρχική ενδεκάδα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ