Πέμπτη 2 Αυγούστου 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Επέστρεψε ο «τίγρης»
  • Ο Μπάνε Πρέλεβιτς αναλαμβάνει βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ δίπλα στον Λευτέρη Σούμποτιτς
  • Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Κροάτης Νταμίρ Μουλαομέροβιτς
  • Το Περιστέρι απέκτησε για την επόμενη σεζόν τον Γιώργο Πανταζόπουλο

Νέα σελίδα άνοιξε από χτες ο Μπάνε Πρέλεβιτς. Ο «τίγρης» είναι πλέον ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ δίπλα στον Λευτέρη Σούμποτιτς, αφού αποδέχτηκε την πρόταση που του είχε κάνει ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων. Αυτό ήταν και το σημαντικότερο γεγονός στη χτεσινή πρώτη συνάντηση της ομάδας, που έγινε με τη συμμετοχή ενός επαγγελματία παίκτη!!! Και αυτό γιατί μόνο ο Παναγιώτης Λιαδέλης ήταν παρών και οι υπόλοιποι ήταν έφηβοι. Το γιατί: Από τη στιγμή που ο "δικέφαλος" έδωσε μέχρι τα τέλη Αυγούστου υποχρεωτική άδεια σε Κολντεμπέλα και Κορωνιό (αμφότεροι δε συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας) επίσης ήταν δεδομένο ότι θα απουσιάσουν οι Σιγάλας (εθνική ομάδα) και Νόρμαν Νόλαν (ο Αμερικανός θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στις 11 Αυγούστου στη Σλοβενία) είχαν μείνει ο Παναγιώτης Λιαδέλης με τον Γιώργο Λιμνιάτη. Ο τελευταίος έχει άδεια μέχρι την Παρασκευή και έτσι λοιπόν ο Βολιώτης γκαρντ έμεινε... μόνος. Παρά το γεγονός ότι για μια ακόμη χρονιά η πρώτη συνάντηση γίνεται μέσα σε κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον ο Λευτέρης Σούμποτιτς δηλώνει αισιόδοξος. «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες και νέα ταλέντα. Τη δεύτερη εβδομάδα στη Σλοβενία, όπου το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμο, θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα. Εχουμε μακρύ δρόμο μέχρι το Σεπτέμβρη», για να τονίσει πως «δεν υπάρχει πρόβλημα με τα τηλεοπτικά. Μιλάω με τον Οικονομίδη και πιστεύω ότι το θέμα θα κλείσει θετικά σύντομα».

  • Και τυπικά παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το βράδυ της Τρίτης ο Νταμίρ Μουλαομέροβιτς. Ο Κροάτης πλέι-μέικερ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του, αφού πρώτα διευθετήθηκαν όλες οι τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας στα γραφεία της ΚΑΕ. Η διοίκηση των «πρασίνων» αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του έκτου παίκτη για φέτος, ο οποίος, να σημειωθεί, έχει τρεις συνεχείς παρουσίες σε φάιναλ-φορ. Εχει υπάρξει παίκτης των Τσιμπόνα, ΠΑΦ Μπολόνια, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα της Εφές Πίλσεν
  • Με αστραπιαία κίνηση... ματ λίγη ώρα πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης το Περιστέρι μπήκε απέκτησε για την επόμενη σεζόν τον Γιώργο Πανταζόπουλο βάζοντας τέλος στα όνειρα του Αρη. Η βελτιωμένη αντιπροσφορά της διοίκησης των «κυανοκιτρίνων» έπεισε τον 29χρονο γκαρντ να γίνει «Πρίγκιπας της Δυτικής Οχθης». Εξαλλου αισιοδοξία υπάρχει στο Περιστέρι και για την απόκτηση του Σκοπιανού πλέι-μέικερ, Βόρμπισα Στεφάνοφ.
  • Τον Τζέρι Ερ Χόλντεν περιμένουν στην ΑΕΚ, αλλά η αγωνία τους είναι τελικά τι διαβατήριο θα έχει στα χέρια του. Ο παίκτης είναι σε αναμονή και υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει μαζί του διαβατήριο του Βελγίου, κάτι που σημαίνει ότι θα περάσει σαν Κοινοτικός. Τότε η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ακόμα δυο ξένους στη θέση του σούτιγκ γκαρντ και του σέντερ.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μπαράζ μεταγραφών(2003-07-24 00:00:00.0)
Αλήθειες Σούμποτιτς(2002-02-13 00:00:00.0)
Στα «κίτρινα» ο Κόμαζετς(2001-08-24 00:00:00.0)
Και ο Κάρτερ στο Περιστέρι(2001-08-10 00:00:00.0)
Προτιμά τα ελληνικά χέρια(1997-05-30 00:00:00.0)
Προτιμά τα ελληνικά χέρια(1997-05-30 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ