Τετάρτη 13 Ιούλη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPERLEAGUE
Συνεχίζεται η προετοιμασία αλλά και οι μετακινήσεις παικτών

Eurokinissi

Οπως κάθε καλοκαίρι, το μετεγγραφικό παζάρι δίνει και παίρνει, ιδιαίτερα για τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Φέτος ο Ολυμπιακός είχε και αλλαγή προπονητή, με τον Βίκτορ Σάντσεθ να αλλάζει πολλά από τα δεδομένα στους «ερυθρόλευκους». Ετσι, χτες ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας του Εστέμπαν Καμπιάσο με τον Ολυμπιακό, που πέρασε από 40 κύματα κατά τη διάρκεια της παραμονής του Μάρκο Σίλβα στο τιμόνι της ομάδας.

Παράλληλα, οι παίκτες που «ακούγονται» και φέρεται να έρχονται στο «λιμάνι» είναι ο Λουίς Αλμπέρτο, 23χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός που ανήκει στη Λίβερπουλ και ήταν δανεικός στην Λα Κορούνια, ο Φρανσουά Καμανό και ο Ρομέν Αλεσαντρίνι. Για τον τελευταίο εμπόδιο είναι το οικονομικό, καθώς η Μαρσέιγ φέρεται να ζητά 6 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που η πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας φτάνει τα 4. Από την άλλη, τις βαλίτσες του ετοιμάζει μάλλον ο Πατίμ Κασάμι, με πιθανότερο προορισμό την Ιταλία. Προς Κύπρο οδεύει ο Γιάννης Γιαννιώτας, που δόθηκε και φέτος δανεικός στον ΑΠΟΕΛ. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο Βέλγιο και σήμερα αγωνίζονται κόντρα στην Βέστερλο (20.00 ΕΡΤ, NOVA).

Ενώ τα σενάρια εξακολουθούν να δίνουν και να παίρνουν, ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε την υπογραφή του Κριστιάν Λεντέσμα για τα επόμενα δύο χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Μίκαελ Εσιέν ετοιμάζεται να φύγει από τους «πράσινους» και δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αλ Ιτιχάντ. Παράλληλα, την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟ έκανε ο Μουμπάρακ Γουακάσο και αναμένεται να δώσει το «παρών» στο σημερινό φιλικό της ελληνικής ομάδας απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (21.00 NOVA).

Τέλος, την προετοιμασία του για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, που σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Στεάουα Βουκουρεστίου (18.00 NOVA). Στην αποστολή δεν φαίνεται να είναι το νέο απόκτημα της ομάδας, Χοσέ Κάνιας, που υπέγραψε με τον «Δικέφαλο του Βορρά» συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ