Σάββατο 18 Ιούνη 2016 - Κυριακή 19 Ιούνη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
ΚΙΤΣΟΥΛΗ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ
ΦΩΤΟ

Πέρασαν 5 χρόνια από το θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ. Συμμετείχε στην Εθνική Αντίσταση και μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ αγωνίστηκε με πίστη και αφοσίωση για τα ιδανικά του Κόμματος. Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει 50 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

***

ΦΩΤΟ

Στις 25 Ιούνη συμπληρώνονται 40 χρόνια από το θάνατο του αγωνιστή, μέλους του ΚΚΕ από το 1939, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΛΣΑΜΗ (ΑΚΡΙΤΑ). Γεννήθηκε το 1917 στο Ρωσσοπούλι Μούδρου της Λήμνου. Εφηβος βγήκε στη βιοπάλη. Στη συνέχεια πήρε μέρος στο αλβανικό έπος ως υγειονομικός λόχου και στην Εθνική Αντίσταση από τις γραμμές του ΕΛΑΣ. Το 1946 βγαίνει πάλι στο βουνό με τους πρώτους αντάρτες από τη Θεσσαλονίκη. Από τις γραμμές του ΔΣΕ πολεμά σε Χορτιάτη, Χαλκιδική, Νιγρίτα, Κερδύλλια, Παγγαίο, Μπέλες, ως λοχαγός και αργότερα ταγματάρχης Πολιτικός Επίτροπος.

Μετά τη λήξη του εμφυλίου πολέμου έζησε πολιτικός πρόσφυγας στην Τσεχοσλοβακία. Εκεί, στη δεκαετία του '50, εκλέχθηκε πρόεδρος της κεντρικής Αυτοδιοίκησης των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων στην Τσεχοσλοβακία. Εζησε και εργάστηκε μέχρι το θάνατό του στην Τσεχοσλοβακία, χωρίς να ξαναδεί την πατρίδα για την οποία αγωνίστηκε, πάντα πιστός στα ιδανικά του.

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας πατέρα και παππού προσφέρουμε, μέσω της ΚΟ Σεπολίων, στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ.

Τα παιδιά και τα εγγόνια του

ΥΓ: Παρακαλώ πολύ, αν κάποιος είχε έρθει σε επαφή με τον πατέρα μου και έχει κάποια στοιχεία για τη δράση του στο ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και τον ΔΣΕ, να επικοινωνήσει με την ΚΟ Σεπολίων (210.5125.635) και να αφήσει, αν το επιθυμεί, τα στοιχεία του για τη Βέρρα Βαλσάμη - Σουλοπούλου.

***

ΦΩΤΟ 4

ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΙΤΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Στη μνήμη των γονιών μας ΣΑΜΑΡΑ ΣΑΡΑΝΤΗ, ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ και ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ - ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ, που παρέμειναν πιστοί στο ΚΚΕ μέχρι το θάνατό τους, τα παιδιά τους Γιώργος Σαμαράς και Βασιλική Θεοδωρίδου προσφέρουν στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Ποντοκώμης, της ΤΕ Κοζάνης.

***

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας φίλου ΠΕΤΡΟΥ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ακούραστου μαχητή σε όλους τους αγώνες για καλύτερη ζωή, που «έφυγε» ξαφνικά στις 31 Μάη 2016, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα, 200 ευρώ.

Οι φίλοι του, Νίκος - Ειρήνη

***

ΦΩΤΟ

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ του Σωκράτους γεννήθηκε την 1η Ιούλη 1925, από γονείς Πόντιους πρόσφυγες. Δημότης Κιλκίς, τα πρώτα γράμματα τα έμαθε στο Α' Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Ακολούθησαν ο πόλεμος στην Αλβανία, η τριπλή κατοχή, η απελευθέρωση και ο Εμφύλιος. Μετά τον εκπατρισμό το 1949 στην πρώην ΕΣΣΔ, στην Τασκένδη, τελείωσε το Γυμνάσιο, τη Σχολή Αξιωματικών του Σοβιετικού Στρατού και φοίτησε στο Ινστιτούτο Μηχανοποίησης, Ηλεκτροποίησης, Αγροτικής Οικονομίας Τασκένδης.

Εργάστηκε στη σύνταξη της εφημερίδας «Νέος Δρόμος» των Ελλήνων πολιτικών προσφύγων στην ΕΣΣΔ (1973 - 1978), ενώ ήταν τακτικός συνεργάτης του περιοδικού «Το Ουζμπεκιστάν σήμερα», που έβγαινε σε επτά γλώσσες. Στην Ελλάδα υπήρξε μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Δημοσιογράφων, τακτικός συνεργάτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Η Γνώμη του Πολίτη», συνεργάτης των εφημερίδων «Ημερησία» και «Μαχητής του Κιλκίς».

ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Ακρίτας)
ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Ακρίτας)
Στο κίνημα της Εθνικής Αντίστασης (ΕΑΜ, ΕΛΑΣ, ΕΠΟΝ) καθώς και στο ΚΚΕ μπήκε στα χρόνια της γερμανικής κατοχής. Ηταν σύνδεσμος των πρώτων αντάρτικων ομάδων «Οδυσσεύς Ανδρούτσος» και «Αθανάσιος Διάκος» στο Κιλκίς και τη Νιγρίτα, αντίστοιχα. Στον τακτικό ΕΛΑΣ κατατάχτηκε στις 24 Απρίλη 1944 στο Πάικο. Πήρε μέρος σε όλες τις σκληρές και πολυαίμακτες μάχες που έδωσε το 13ο Σύνταγμα του ΕΛΑΣ Κιλκίς, μετά την επιστροφή του από το Πάικο το καλοκαίρι του 1944 (3 - 4 Ιούλη) στο Νομό Κιλκίς. Τραυματίστηκε από τους Γερμανούς δύο φορές στο Δροσάτο Κιλκίς και το Βερτίσκο Λαγκαδά. Ανθυπολοχαγός του ΕΛΑΣ, πήρε μέρος στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και την άμυνα της Ηλεκτρικής Εταιρείας Αγίου Δημητρίου, ενάντια στους Γερμανούς δυναμιστές. Ηταν στη μαρτυρική μάχη του Κιλκίς, στις 4/11/1944.

Μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας καταδιώχτηκε, συνελήφθη και φυλακίστηκε επανειλημμένα. Αναγκάστηκε να βγει στο βουνό και στο ΔΣΕ, στα Αρχηγεία Πάικου - Καϊμακτσαλάν, σε Γράμμο - Σμόλικα - Βίτσι. Πήρε μέρος σε πολλές και τις μεγαλύτερες μάχες και αναμετρήσεις στα χρόνια του Εμφυλίου. Στο ΔΣΕ τραυματίστηκε πέντε φορές. Υπήρξε υπολοχαγός του ΔΣΕ. Εζησε στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ για 30 περίπου χρόνια. Επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα στις αρχές Νοέμβρη του 1978, με τη σύζυγό του Ραΐσα και έζησε στο Δήμο Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης.

Στη μνήμη του προσφέρω 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

Η γυναίκα του Τερζοπούλου Ραΐσα

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αξέχαστου ΑΓΓΕΛΟΥ ΤΖΕΚΗ ο σύντροφος Νικήτας Χονδρούδης προσφέρει 30 ευρώ στο Κόμμα μέσω ΚΟΒ Μίκρας της ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

***

ΦΩΤΟ

«Εφυγε» από τη ζωή ο σύντροφος ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, πιστός έως το τέλος στα ιδανικά του ΚΚΕ. Οι σύντροφοί του αντί για στεφάνι προσφέρουν 80 ευρώ στο Κόμμα.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ

Motion Team

ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΖΕΚΗΣ
***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη του αγαπημένου μας πατέρα και παππού ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 10 Μάη 1947 στα βουνά της Ξάνθης, στην τοποθεσία Σουντουλάκ, σε ηλικία μόλις 35 ετών, καθώς και της πολυαγαπημένης μας μητέρας και γιαγιάς ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗΣ, μαχήτριας του ΔΣΕ και μέλους του ΚΚΕ, που γεννήθηκε στο χωριό Αμπελάκια Ορεστιάδας και «έφυγε» από κοντά μας στις 18 Ιούνη 2005, προσφέρουμε 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Βότση Καλαμαριάς.

Τα παιδιά τους Βαγγέλης και Σταυρούλα, Ζήσης και Πασχαλίνα και το εγγόνι τους

***

ΦΩΤΟ

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΚΑΚΟΣ, του Γρηγορίου και της Αφροδίτης, γεννήθηκε στην Πύλο το 1918 και εκτελέστηκε από τους κατακτητές στην Καλαμάτα το 1944. Πολέμησε στο αλβανικό μέτωπο και φυλακίστηκε στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου.

Στη μνήμη του ο ανιψιός του, γιατρός, Δημοσθένης Αλεξόπουλος καταθέτει 100 ευρώ για την εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

***

ΦΩΤΟ

Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΚΟΣ, του Γρηγορίου και της Αφροδίτης, γεννήθηκε στην Πύλο το 1909 και σκοτώθηκε πολεμώντας στις οδομαχίες του Δεκέμβρη στην Αθήνα, το 1944. Υπηρέτησε στον ΕΛΑΣ Πελοποννήσου και τραυματίστηκε στη μάχη της Σκάλας - Αγίου Φλώρου.

Τιμώντας τη μνήμη του ο ανιψιός του, γιατρός, Γρηγόριος Αλεξόπουλος, καταθέτει 100 ευρώ για την εφημερίδα «Ριζοσπάστης».

***

ΦΩΤΟ 3

Στη μνήμη της αδελφής μου ΕΛΕΝΗΣ ΤΣΑΚΝΑΚΗ, που απεβίωσε στις 19/5/2016, καθώς και στη μνήμη των γονιών μου, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΣΤΕΡΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΤΣΟΥΛΗ, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Βασίλης Κιτσούλης

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του αγαπημένου μας ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΛΑΝΑ η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ, στο οποίο αφιέρωσε τη ζωή του με πίστη και αφοσίωση, 100 ευρώ για την οικονομική του ενίσχυση, μέσω ΚΟΒ Κέντρου Νέας Σμύρνης.

ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ, που πρόσφατα «έφυγε» από κοντά μας, η σύζυγός του Ρόζα και οι σύντροφοί του από την ΚΟΒ Χαριλάου Θεσσαλονίκης προσφέρουν 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤΟ

Στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΑΝΔΡΕΑ ΣΙΜΟΥ, αγωνιστή του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και ενεργού μέλους του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του, η σύζυγός του Νίκη Σίμου, τα παιδιά του και τα εγγόνια του προσφέρουμε στο ΚΚΕ το ποσό των 100 ευρώ μέσω της ΚΟΒ Μενεμένης.

***

ΦΩΤΟ

Πέρασαν 40 μέρες από το θάνατο του αγωνιστή ΒΑΣΙΛΗ ΨΩΜΙΑΔΗ, οπαδού και φίλου του ΚΚΕ. Στη μνήμη του τα παιδιά του προσφέρουν στο Κόμμα το ποσό των 50 ευρώ μέσω ΚΟΒ Ασπρων Χωμάτων Νίκαιας.

***

ΦΩΤΟ 5

Στη μνήμη του πατέρα μου ΠΑΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΔΗ, της μητέρας μου ΜΑΚΡΙΝΑΣ,της αδελφής μου ΑΝΝΑΣ ΒΕΝΕΤΗ ΕΠΟΝίτισσας, του συζύγου μου ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΗΛΗΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, καθώς και της ΕΛΕΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ και του αδερφού της ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, που εκτελέστηκαν το 1946, προσφέρω μέσω ΚΟΒ Κιλκίς το ποσό των 200 ευρώ στο ΚΚΕ για την ενίσχυση του αγώνα του. Επιθυμία της μητέρας μου ήταν να τιμώ τη μνήμη της προσφέροντας στο Κόμμα μέσα από το οποίο αγωνίστηκε.

Η κόρη τους Ευαγγελία Πηλητσοπούλου

Χαρίλαος Πηλιτσόπουλος
Χαρίλαος Πηλιτσόπουλος
***

Στη μνήμη των παλικαριών του Γερακαριού Κιλκίς, που έδωσαν τη ζωή τους για το καλό του λαού: Στον αλβανικό πόλεμο, ο κομμουνιστής ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ. Από τους Γερμανούς κατακτητές, οι ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (απαγχονίστηκαν), ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, με τους 200 της Καισαριανής. Από ΠΑΟτσήδες, οι ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ. Στον ΕΛΑΣ, οι ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Από το επίσημο κράτος, ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΣΑΡΝΑΖΙΔΟΥ ΚΙΤΣΑ και ΔΙΡΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ. Από παρακρατικούς, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ. Από στρατοδικεία, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Στο ΔΣΕ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΑΣΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΥΡΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΝΑΖΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΛΟΜΙΔΗΣ ΓΙΟΡΙΚΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΓΙΟΥΡΑΣ, οι συχωριανές τους και αδελφές του Σπύρου Κοτσαλίδη Παρέσα και Ρόζα προσφέρουν στο αθάνατο ΚΚΕ, μέσω ΝΕ Κιλκίς, 200 ευρώ.

Ελλη (Ελένη) Αμανατίδου
Ελλη (Ελένη) Αμανατίδου
***

ΦΩΤΟ

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες που «έφυγε» από κοντά μας ο σύντροφος ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ, σε ηλικία 82 ετών. Γεννήθηκε το 1934 στην Πάτρα από εργατική οικογένεια. Παιδί ακόμα, τον βρήκε ο πόλεμος και η κατοχή. Αναγκάστηκε να δουλέψει σε τσαγκαράδικο της Πάτρας για να τα βγάζουν πέρα. Παρότι ήταν παιδί, ήρθε σε επαφή μέσα στην εργατική συνοικία που ζούσε με την ΕΠΟΝ. Βοηθούσε με τις δυνάμεις του σε ό,τι του ζητούσαν, ακόμα και σε κλοπές τροφίμων από τα στρατόπεδα των κατακτητών.

Το 1955 κατέβηκε στην Αθήνα. Απέκτησε άμεσα επαφή με το Σωματείο Τσαγκαράδων και οργανώθηκε στη Νεολαία της ΕΔΑ. Ολα τα δύσκολα χρόνια του μετεμφυλιακού κράτους και της δικτατορίας, δούλεψε κάτω από σκληρές συνθήκες στο εργατικό κίνημα και αναδείχτηκε μέλος της διοίκησης του Σωματείου Δέρματος. Οργάνωσε μια από τις πρώτες απεργίες στην περίοδο της χούντας στο εργοστάσιο «ΑΝΘΗΣ». Για τη δράση του είχε δεκάδες απολύσεις και δικαστικές διώξεις.

Από το 1975 ήταν μέλος του ΚΚΕ, στην Εργατική Αχτίδα και τα τελευταία χρόνια στην ΚΟΒ Λόφου Καλλιθέας. Ηταν από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου Τσαγκαράδων Αθήνας στη μεταπολίτευση. Από το 1977 και για αρκετά χρόνια υπήρξε πρόεδρος του σωματείου καθώς και μέλος στη διοίκηση της Ομοσπονδίας του κλάδου.

Χρυσή Βουλγαρίδου
Χρυσή Βουλγαρίδου
Οι σύντροφοί του από τις Οργανώσεις Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος καθώς και παλιοί συνάδελφοί του προσφέρουν στη μνήμη του 130 ευρώ. Επίσης, οι σύντροφοί του από την Οργάνωση Λόφου προσφέρουν 300 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Λόφου Καλλιθέας.


ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΝΕΒΑΤΟΣ

ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ

ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ
ΜΑΚΡΙΝΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

ΑΝΝΑ ΒΕΝΕΤΗ
ΑΝΝΑ ΒΕΝΕΤΗ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΚΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΑΚΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΚΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΑΚΑΚΟΣ

ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ
ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΜΑΡΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΟΥ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΝΑΚΗ
ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΝΑΚΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ
ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΤΑΒΑΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΜΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΙΜΟΣ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ