Παρασκευή 27 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΗΣ
Αισιοδοξία και... διαφωνίες

Με θετικά συμπεράσματα επέστρεψε η αποστολή του Αρη από τη Ρόνγκλα της Σλοβενίας όπου ολοκλήρωσε το β' στάδιο της προετοιμασίας του. Ομως οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής των «κιτρίνων», Ανρί Μισέλ, ήταν «φωτιά και λάβρα» εναντίον των διοικούντων της ΠΑΕ.

Ο Γάλλος τεχνικός του Αρη, τόνισε πως δε γνωρίζει κανέναν από τους νεοαποκτηθέντες, όπως τον Τσίμπα και τον Ιρανίλντο, ενώ υπογράμμισε: «Αν ο κ. Ανδριάς λέει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν, εγώ λέω ότι ούτε καν άρχισαν» και συμπλήρωσε πως από τη συμφωνία που είχε για τα μεταγραφικά με τον Κοντομηνά δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα.

Πάντως, στη συνάντηση που είχαν χτες ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κυριάκος Μαραβέλιας, ο Γάλλος τεχνικός και ο διευθύνων σύμβουλος Τάκης Ανδριάς, φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο προπονητής του Αρη, αφού άλλαξε πλευρά σε όσα είπε τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συζήτηση που κάναμε. Κατά την επιστροφή της ομάδας στο αεροδρόμιο είχα μια αντίδραση απότομη, γιατί όσο χρονικό διάστημα ήμασταν στη Ρόνγκλα πίστευα ότι όλα γίνονταν αντίθετα από αυτά που είχα συμφωνήσει. Σήμερα διαπίστωσα ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά και πιστεύω πλέον ότι μας απομένει η πολλή δουλιά η οποία θα οδηγήσει τον Αρη ψηλά».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ