Τετάρτη 4 Μάη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Πρωτάθλημα με ανατροπή για ΠΑΟΚ

ΒΟΛΕΪ: Τον τίτλο του πρωταθλητή στη Volleyleague ανδρών κράτησε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο ΠΑΟΚ, που στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών επικράτησε με 3-2 σετ του Φοίνικα Σύρου και με συνολικό σκορ 3-1 στις νίκες κατέκτησε την πρωτιά. Μάλιστα, το αξιοσημείωτο για τον ΠΑΟΚ είναι πως κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής τερματίζοντας στην 4η θέση της κανονικής περιόδου, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ.

ΠΟΛΟ: Την απευθείας πρόκριση στην τετράδα του Φάιναλ 6 του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη (2 - 4 Ιούνη) πήρε ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του επί της Σπαντάου με 12-3 και την ισοπαλία στο παιχνίδι Εγκερ - Ριέκα 12-12 για την προτελευταία αγωνιστική του προκριματικού ομίλου. Ετσι, οι «ερυθρόλευκοι» μια αγωνιστική πριν από το φινάλε είναι οριστικά πρώτοι, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να αποφύγουν τον παραπάνω αγώνα στην εξάδα και τους στέλνει κατευθείαν στα ημιτελικά.

ΣΤΙΒΟΣ: Την κατάρριψη του πανελλήνιου ρεκόρ στα 10.000 μ. των γυναικών μετά από 14 χρόνια πέτυχε η Αλεξία Πάππας κατά τη διάρκεια αγώνων στις ΗΠΑ. Η αθλήτρια πήρε την 11η θέση στο αγώνισμα με επίδοση 31.46.85 σπάζοντας το παλιό ρεκόρ της Χρυσοστομίας Ιακώβου με 32.18.62. Παράλληλα, η Αλεξία Πάππας με αυτή την επίδοση σφράγισε το εισιτήριο για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ