Τετάρτη 25 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Μεγάλο ενδιαφέρον για τις φωτογραφίες του ΠΑΜΕ

Ξεπέρασε τα τρία εκατομμύρια θεάσεις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της η ηλεκτρονική σελίδα φωτογραφιών του ΠΑΜΕ, που βρίσκεται στη διεύθυνση https://plus.google.com/+PamehellasGr/photos. Σε ανακοίνωση, το ΠΑΜΕ σημειώνει ανάμεσα σε άλλα ότι αξιοποιεί όλα τα δυνατά μέσα για την ενημέρωση των εργαζομένων και την ανάδειξη της πολύμορφης δράσης των ταξικών συνδικάτων.

«Το ταξικό κίνημα, το οποίο είναι αποκλεισμένο και εξαφανισμένο από τα ΜΜΕ των επιχειρηματικών ομίλων, πρέπει να αναπτύσσει τα δικά του ενημερωτικά μέσα», αναφέρει το ΠΑΜΕ και συνεχίζει: «Σε αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί από το Νοέμβρη του 2014 ηλεκτρονική σελίδα φωτογραφιών με τις δράσεις του ΠΑΜΕ και των ταξικών συνδικάτων, η οποία ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια θεάσεις στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της. Η απήχηση αυτών των προσπαθειών δείχνει την αναγκαιότητα να δουλέψουμε πιο σκληρά και πιο οργανωμένα σε αυτόν τον τομέα.

Σημαντική βοήθεια είναι η εθελοντική προσφορά εργαζομένων, ανέργων, που προσφέρουν τις γνώσεις και το χρόνο τους. Μπροστά στις νέες μάχες έχουμε καθήκον να βελτιώσουμε την ενημερωτική μας δουλειά. Να σπάσουμε τη σιγή νεκροταφείου που επιβάλλουν τα ΜΜΕ των επιχειρηματικών ομίλων. Καλούμε κάθε συνδικαλιστική οργάνωση, κάθε εργαζόμενο να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια, στέλνοντας φωτογραφίες και ενημερώσεις από τις δράσεις των συνδικάτων στην ηλεκτρονική διεύθυνση media@pamehellas.gr».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ