Τρίτη 10 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρόγραμμα δράσης για τα «πεντάμηνα»

Σύσκεψη της Παναττικής Επιτροπής των 5μηνιτών του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, μαζί με εργαζόμενους από δήμους, όπου ακόμα δεν έχουν εκλέξει επιτροπές, έγινε την περασμένη Παρασκευή. Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η συμμετοχή στην πανεργατική απεργία στις 12 του Νοέμβρη, με το δικό τους μπλοκ και πανό, στην Ομόνοια αλλά και τον Πειραιά, με προσυγκεντρώσεις στην πλ. Κάνιγγος και στο Εργατικό Κέντρο, αντίστοιχα.

Αποφασίστηκε επίσης η δημιουργία επιτροπών σε δήμους όπου ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί, να τεθεί στα Δημοτικά Συμβούλια το θέμα της παράτασης των προγραμμάτων και να δρομολογηθεί η μονιμοποίηση των εργαζομένων σε αυτά. Τέλος, για όλα αυτά τα ζητήματα αποφασίστηκε να γίνει μαζική κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας την Πέμπτη 19 Νοέμβρη.

Στο μεταξύ, την πλειοψηφία της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων ΟΤΑ Κέρκυρας («Ενωτική Κίνηση», ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ κ.ά.), που αρνείται την εγγραφή στο σωματείο όσων εργάζονται με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, προγράμματα, 5μηνα κ.λπ., καταγγέλλουν οι δυνάμεις της ΔΑΣ ΟΤΑ Κέρκυρας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ