Σε κινητοποίηση ενάντια στα μέτρα για την Κοινωνική Ασφάλιση καλούν η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και οι Σύνδεσμοι Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και Πειραιά. Η κινητοποίηση θα γίνει την Τρίτη 3 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15) και θα ακολουθήσει πορεία στο υπουργείο Εργασίας.
Σε συγκέντρωση με θέμα τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό καλεί η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας, την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου (Χαριλάου 30), ενώ σε σύσκεψη μπροστά στην απεργία, με ομιλήτρια την πρόεδρο της ΟΓΕ, Μαιρήνη Στεφανίδη, καλεί ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, την Κυριακή 1 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του (Αραπάκη 69, 2ος όροφος).
Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Μαγνησίας (μέλος της ΟΓΕ) διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση για τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό, την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Βόλου και η Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας της ΟΓΕ καλεί σε αντίστοιχη συζήτηση την Κυριακή 8 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).
Εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό διοργανώνουν την Κυριακή 8 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων και το Συνδικάτο Καθαριστριών - Καθαριστών Ν. Αττικής. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητροπόλεως).
Τέλος, τις εκδηλώσεις ενημέρωσης για τις εξελίξεις σε Ασφάλιση και Υγεία σε νοσοκομεία συνεχίζει η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της απεργίας. Εκδηλώσεις θα γίνουν την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και την Τρίτη 10 Νοέμβρη, στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.