Παρασκευή 9 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ
Ενθαρρυντικά μηνύματα από την προετοιμασία

Στόχος των ταξικών δυνάμεων να δημιουργηθεί κλίμα αγωνιστικής ανάτασης στους χώρους δουλειάς

Με δραστηριότητες που στόχο έχουν να δημιουργούν αγωνιστικό κλίμα και να προβάλλουν τις διεκδικήσεις του ταξικού κινήματος, με τοπικές και κλαδικές συσκέψεις, Γενικές Συνελεύσεις και συνεδριάσεις των συνδικαλιστικών οργάνων, με πρόγραμμα πλατιάς εξόρμησης στους τόπους δουλειάς, τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, δουλεύουν για την επιτυχία των συλλαλητηρίων στις 22 Οκτώβρη, στην προοπτική κλιμάκωσης με απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Το συλλαλητήριο στην Αθήνα θα γίνει στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια και στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα στο Αγ. Βενιζέλου.

Από τις μέχρι τώρα αποφάσεις συμμετοχής στα συλλαλητήρια, ξεχωριστή σημασία έχουν αυτές των εργαζομένων στη ΝΟΚΙΑ και του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, που πάρθηκαν μέσα από Γενική Συνέλευση. Η μάχη να τραβηχτούν εργαζόμενοι στην πάλη, να παρθούν αποφάσεις συμμετοχής και από σωματεία όπου ο συσχετισμός στα ΔΣ είναι αρνητικός για το ταξικό κίνημα, συνεχίζεται και κλιμακώνεται τις επόμενες μέρες, ιδιαίτερα μπροστά στην απεργία στις 12 Νοέμβρη.

Στο Ηράκλειο, το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο πρωτοστατεί στην οργάνωση και το συντονισμό της πάλης των υγειονομικών για τα ζητήματα της Υγείας, αποφάσισε να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που θα γίνει στις 22 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στην πλ. Ελευθερίας του Ηρακλείου. Για την καλύτερη προετοιμασία της κινητοποίησης και για την ενημέρωση των εργαζομένων, προγραμματίζεται Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 15 Οκτώβρη στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, με 2ωρη στάση εργασίας (8 με 10 το πρωί).

Τέλος, η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ διοργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας στο ΙΚΑ, σήμερα Παρασκευή, στις 11 π.μ., ενάντια στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ