Πέμπτη 8 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αρχίζει σήμερα το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»

Το Σάββατο θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το 41ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στο γνώριμο, φιλόξενο και όμορφα διαμορφωμένο χώρο του πάρκου «Αντ. Τρίτσης» στο Ιλιον. Ολα είναι έτοιμα για τη μεγάλη νεανική γιορτή, που το κεντρικό της σύνθημα (δανεισμένο από στίχους του Ναζίμ Χικμέτ) βροντοφωνάζει: «Την ορμή μας την έχουμε απ' τους αιώνες... Θα βγούμε νικητές κι ας είναι οι θυσίες μας βαριές»!

Το Σάββατο 10 Οκτώβρη, το Φεστιβάλ κορυφώνεται με μεγάλη πολιτική συγκέντρωση, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ νωρίτερα, θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρής Χιώνης.

Από σήμερα και για τρεις μέρες, στο Φεστιβάλ θα γίνονται μεγάλες οργανωμένες συζητήσεις, συναυλίες που ξεσηκώνουν και αφιερώματα από γνωστούς κι αγαπημένους καλλιτέχνες, χοροθεατρικές εκδηλώσεις, αθλητικές επιδείξεις κ.ά. Τα δικά τους περίπτερα και στέκια θα έχουν οι μαθητές, οι φοιτητές, οι νέοι εργαζόμενοι και άνεργοι, όπου μάλιστα θα συγκεντρώνονται κονσερβοποιημένα τρόφιμα και χειμερινός ρουχισμός που θα παραδοθούν σε πρόσφυγες και μετανάστες, οι θεραπευτικές κοινότητες και τα Κέντρα Πρόληψης κ.ά. Μεγάλο βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» θα περιμένει τους επισκέπτες με ειδικές προσφορές και πάρα πολλούς αξιόλογους τίτλους βιβλίων, ενώ τα δικά τους περίπτερα στο Φεστιβάλ θα έχουν και ο «Ριζοσπάστης» και το πόρταλ 902.gr.


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ομορφη μεγάλη νεανική πολιτεία(16/9/2017)
Η «καρδιά» του Φεστιβάλ χτυπάει από σήμερα στο Ιλιον!(22/9/2016)
Με ψήφο στο ΚΚΕ η απάντηση της νεολαίας(11/9/2015)
Μαζική η συμμετοχή σε Κατερίνη και Κιλκίς(30/8/2005)
Πολιτεία του Φεστιβάλ: 30 χρόνια συσσωρευμένης εμπειρίας(17/9/2004)
Η μεγαλύτερη νεανική πολιτική γιορτή(12/9/2001)

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org