Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Φεστιβαλικά ραντεβού σε πολλές πόλεις

Φεστιβάλ γίνονται αυτή τη βδομάδα σε πολλές πόλεις σε όλη τη χώρα. Συγκεκριμένα:

Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη

Καλαμάτα, πάρκο Λιμενικού, με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλίες με τα ερασιτεχνικά συγκροτήματα Blue jeans, KAZOOR, συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη, λαϊκό γλέντι.

Καβάλα, πάρκο Φαλήρου, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλίες με τον Αγάθωνα και τους Red Way.

Κομοτηνή, Αλσος Αγίας Παρασκευής.

Καστοριά, 8 μ.μ., πλατεία Μακεδονομάχων, με ομιλητή τον Μιχάλη Καραμπατζιά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και συναυλία με μαθητικό συγκρότημα και λαϊκό γλέντι.

Γιάννενα, πάρκο Λιθαρίτσια, με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία με τον Στέλιο Κοτίδη και την μπάντα του και παραδοσιακό γλέντι με τον Ηλία Πλαστήρα.

Χανιά, πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, από τις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Θοδωρή Χιώνη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, συναυλία - αφιέρωμα στα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη (ερμηνεύουν: Τάσος Ψαλλιδάκης, Βιργινία Ντοκάκη, πιάνο - ενορχήστρωση και διεύθυνση συναυλίας: Γιώργος Σαλτάρης), λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα «Εντέχνως Λαϊκοί».

Ηράκλειο, 6 μ.μ., μουσική σκηνή «ΝΥΝ κι ΑΕΪ», με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και κουκλοθέατρο από την ομάδα ΚΟΥ-ΚΛΟ, συναυλία από τους ΑΛΜΑ, The Sushi Killers, Nefalla και κρητικό γλέντι με τους Γιώργη Φασουλά και Κώστα Καλλέργη.

Λέσβος, 8 μ.μ., πάρκο Επάνω Σκάλας (ΙΚΑ) στη Μυτιλήνη, με ομιλητή τον Σταύρο Τάσσο, βουλευτή του Κόμματος και συναυλία με τους Rebellion Connexion - Afaza και λαϊκό γλέντι με τον Ντίνο Αλεξανδρή και την ορχήστρα του.

Σάββατο 12 Σεπτέμβρη

Αλεξανδρούπολη, πάρκο Ακαδημίας, με ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και συναυλία με τον Αγάθωνα.

Χαλκίδα, «Κόκκινο σπίτι», από τις 8.30 μ.μ., με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, συναυλία από το μαθητικό συγκρότημα «Ocean Drive», συναυλία με τους «Sober» (Στέλιος Μαγαλιός) και λαϊκό γλέντι.

Πάτρα, ΤΕΙ, με ομιλήτρια την Μαρία Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και: Συναυλία με νεανικά συγκροτήματα, λαϊκό γλέντι με τον Γιώργο Μαργαρίτη, έκθεση με θέμα: «Τιμάμε τους αλύγιστους της ταξικής πάλης... Κάτω από την ίδια σημαία συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη», παιδότοπο κ.ά.

Κοζάνη, 8 μ.μ., Πάρκο (Γήπεδο), με ομιλητή τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και αφιέρωμα από το συγκρότημα της ΚΝΕ στα Μακρονησιώτικα τραγούδια και συναυλία με τον Βασίλη Λέκκα.

Γρεβενά, 8 μ.μ., πλατεία Λαχαναγοράς (Ρολόι), με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία με έντεχνο σχήμα και λαϊκό γλέντι.

Κυριακή 13 Σεπτέμβρη

Ρέθυμνο, στην πλατεία Μικρασιατών, με ομιλητή τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και μουσικό αφιέρωμα από ομάδα της ΚΝΕ και γλέντι με τον Μανωλιούδη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ