Κυριακή 23 Αυγούστου 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλαλητήριο στα εγκαίνια της ΔΕΘ

Συλλαλητήριο ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης διοργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Αριστοτέλους. Στην κινητοποίηση θα συμμετάσχει και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, με λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 2.30 μ.μ., από την πλατεία του ΕΚ Λάρισας.

Σε ανακοίνωση - κάλεσμα, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνει ανάμεσα σε άλλα: «Δεν πρέπει να χαθεί στιγμή. Καμία ανοχή. Δεν χωρά απογοήτευση και εφησυχασμός. Στην επίθεση κυβέρνησης - ΕΕ - επιχειρηματικών ομίλων, απαντάμε με οργάνωση και αγώνα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε εργατογειτονιά. Δυναμώνουμε το ΠΑΜΕ, τα ταξικά συνδικάτα, τις Επιτροπές Αγώνα, τις Λαϊκές Επιτροπές. Η προοπτική βρίσκεται στους ισχυρούς ταξικούς αγώνες και σε μια ισχυρή Λαϊκή Συμμαχία, που θα διεκδικήσει ο λαός μας να απολαμβάνει τον πλούτο που παράγει, απαλλαγμένος από την ΕΕ και τους καπιταλιστές που τον εκμεταλλεύονται.

Δίνουμε αγωνιστική απάντηση στο νέο μνημόνιο - λαιμητόμο, με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ενόψει της ΔΕΘ. Δεν δίνουμε καμία συναίνεση στα βάρβαρα μέτρα, οργανώνουμε την πάλη για να ακυρωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς και γειτονιά».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ