Σάββατο 20 Νοέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Γερές κόντρες στο φιλέ

 

Δυνατές μονομαχίες περιλαμβάνει η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, όπου το μεγαλύτερο ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε δύο μέτωπα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα και τη Μίκρα. Στη Γλυφάδα (15.30 ΑΛΦΑ) θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής μεταξύ του πρωτοπόρου Ολυμπιακού και του δεύτερου Ηρακλή. Οι «ερυθρόλευκοι» που παραμένουν αήττητοι, θέλουν να προσθέσουν ακόμα μια επιτυχία στο ενεργητικό τους και να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία. Από την άλλη, ο «γηραιός» με νίκη πιάνει και αυτός το ρετιρέ της βαθμολογίας.

Στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν στη βαθμολογία με 9 βαθμούς. Ετσι και οι δυο αντίπαλοι ψάχνουν τη νίκη προκειμένου να ανέλθουν σε υψηλότερα σκαλοπάτια. Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής είναι: Πανελλήνιος-Ιωνικός Νικ (Κυψέλη 19.00), Φιλία-Κτησιφώντας (Ηλιούπολη 19.30), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Μίκρα 19.30), ΕΑ Πατρών-Αρης (Πάτρα 19.00), Ολυμπιακός-Ηρακλής (Γλυφάδας 18.30)

  • Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε χτες η Ορεστιάδα που επικράτησε της ΑΕΚ με 3-1 σετ στο «Γιώργος Μόσχος» στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής.
  • Δυο ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας που έφερε αντιμέτωπους τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Τα άλλα δυο παιχνίδια είναι: Πανελλήνιος-Ηρακλής, ΕΑ Πατρών-Ιωνικός Νικ. Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 22 του Νοέμβρη.

Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ