Τετάρτη 15 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φεστιβάλ Σερίφου

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Σερίφου πραγματοποιείται στο μαγικό Θέατρο της Κάτω Χώρας. Από τις 25 Ιούλη μέχρι και τις 13 Αυγούστου, η μουσική θα γεμίσει το Αιγαίο και θα συνδέσει τον ουρανό με τη θάλασσα, σαν φυσικό σκηνικό, στο κοίλο θέατρο της Σερίφου.

Ταυτόχρονα, το Φεστιβάλ Σερίφου στηρίζει την τοπική δημιουργία και παράδοση, μ' ένα Φεστιβάλ μέσα στο Φεστιβάλ - το 7ο Φεστιβάλ Σουραυλιού είναι πλέον συνδεδεμένο με τις καλλιτεχνικές δράσεις του καλοκαιριού. Η γραφιστική αποτύπωση του Φεστιβάλ είναι δημιούργημα των σπουδαστών του Κολεγίου Εφαρμοσμένων Τεχνών «ΑΚΤΟ», οι οποίοι θα παρουσιάσουν τα έργα τους σε μια ομαδική έκθεση, ενώ θα πραγματοποιηθεί και φέτος έκθεση ζωγραφικής των νεο-ιμπρεσιονιστών, καθώς και ομαδική εικαστική έκθεση ζωγραφικής, ξυλογλυπτικής.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 25/7 Μελίνα Κανά. 27/7 Ελ. Τσαλιγοπούλου & Κ. Λειβαδάς. 29/7 Ανδριάνα Μπάμπαλη & Rous. 31/7 Δημήτρης Μαραμής. 1/8 Παναγιώτης Καλαντζόπουλος. 2/8 7ο Φεστιβάλ Σουραυλιού. 3/8 Φοίβος Δεληβοριάς. 5/8 Σταύρος Παπασταύρου (παιδικό). 7/8 Σόνια Θεοδωρίδου. 9/8 Ηλίας Λιούγκος & Σοφία Αβραμίδου. 11/8 Φωτεινή Βελεσιώτου. 13/8 Βαγγέλης Κορακάκης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ