Τριπλή θα είναι τελικά η ελληνική εκπροσώπηση στο Εurocup της νέας σεζόν αφού εκτός του 3ου της Α1, ΠΑΟΚ, Αρης και ΑΕΚ πήραν από την Ευρωλίγκα τις κάρτες ελευθέρας (wild cards) για να συμμετάσχουν στη διοργάνωση. Οι Σαραγόσα, Μπεσίκτας, Βόλγκογκραντ, Μπρίντιζι, Νεπτούνας και CSM Βουκουρεστίου είναι οι άλλες «τυχερές» ομάδες που πήραν και αυτές την ελευθέρας.
ΑΕΚ: Μετά την απόκτηση του Μάικ Κάρτερ απ' τον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ προχώρησε χτες σε δύο ακόμη σημαντικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν. Αρχικά ανανέωσε για ακόμη 1+1 χρόνο τη συνεργασία της με τον Μάλικ Χέρστον, που είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις όταν ήρθε στα μέσα της σεζόν. Παράλληλα, η Ενωση ανακοίνωσε και την απόκτηση του 18χρονου περιφερειακού παίκτη Νίκου Δίπλαρου για τα επόμενα 5 χρόνια.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μια ακόμη απώλεια παίκτη (έστω και αναμενόμενη αυτή τη φορά) υπέστη ο Ολυμπιακός καθώς, όπως ανακοινώθηκε χτες, ο Ολιβερ Λαφαγέτ ...αποχαιρέτησε τον Πειραιά, όπως γνωστοποίησε ο μάνατζέρ του.