Δευτέρα 29 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Περιμένει Σάντσεθ, συμφώνησε με Τελάντερ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την απόκτηση του Ισπανού αμυντικού Σέρχιο Σάντσεθ, ωστόσο παράλληλα προχώρησε και σε μια ακόμη κίνηση για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» συμφώνησαν με τον Δανό αμυντικό Ράσμους Τελάντερ, που ανήκει στην Ααλμποργκ. Ο 23χρονος παίκτης είναι διεθνής και με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Μετά την τελική συμφωνία της Κέρκυρας με τον τεχνικό Σάκη Τσιώλη στο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας τη νέα σεζόν, σειρά αναμένεται να πάρουν τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Ελληνας τεχνικός αναμένεται αύριο στο νησί, όπου μετά την επίσημη παρουσίασή του από την ΠΑΕ Κέρκυρα θα αρχίσουν να εξετάζονται τα πλάνα για ενίσχυση της ομάδας.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Τον 21 ετών αριστερό μπακ Δημήτρη Ουνγιαλίδη «έκλεισε» η Καλλονή, ο οποίος την περασμένη σεζόν έπαιξε στη Football League με τη Ζάκυνθο.

ΠΑΟΚ: Τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά προανήγγειλε ο Σουηδός τερματοφύλακας Ρόμπιν Ολσεν αφού μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του γνωστοποίησε την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάλμε, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα βρεθεί με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» για τις τελικές συζητήσεις.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ