Δευτέρα 29 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ
Με εκπλήξεις το πανελλήνιο ποδηλασίας

Με αρκετές εκπλήξεις στο φινάλε, αφού τα φαβορί δεν επιβεβαίωσαν το ρόλο τους ολοκληρώθηκε στο Ναύπλιο το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου ανδρών - γυναικών. Στα αποτελέσματα που ξεχωρίζουν είναι η νίκη του Πολυχρόνη Τζωρτζάκη επί του Γιάννη Ταμουρίδη στον αγώνα των 180 χλμ. καθώς και η αντίστοιχη στα 115 χλμ. των γυναικών της Αργυρώς Μηλάκη επί των πρωταθλητριών Βαρβάρας Φασόη, Ελένης Μιχαλίτσα Τσαβαρή, Κωνσταντίνας Συντζανάκη και Βασιλικής Γαραγάνα που θεωρούνταν τα φαβορί του αγώνα.

ΠΟΛΟ: Τη δεύτερη θέση στο διεθνές τουρνουά της Ουτρέχτης κατέλαβε η εθνική γυναικών που συμμετείχε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν τον Ιούλη. Η ελληνική ομάδα στο φινάλε των αγώνων ηττήθηκε και από την οικοδέσποινα Ολλανδία 11-10. Ετσι με συνολικό απολογισμό δυο ήττες (είχε χάσει και στην Ουγγαρία) και 1 νίκες (επί της Κίνας) η Ελλάδα ισοβάθμισε στο δεύτερο σκαλοπάτι με τις Κίνα και Ουγγαρία έχοντας από 3 βαθμούς, αλλά πήρε τη δεύτερη θέση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Στέφανος Παπαρούνας στον τελικό των 3μ. τραμπολίνο, στο πλαίσιο του Γκραν Πρι της Μαδρίτης. Ο Ελληνας πρωταθλητής κατετάγη 4ος συγκεντρώνοντας 410.75 βαθμούς, ενώ για μόλις 0,65 εκατοστά έχασε την τρίτη θέση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ