Παρασκευή 26 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τα σχέδια του Αρνεσεν για το νέο ΠΑΟΚ

Αποφεύγοντας να μιλήσει συγκεκριμένα για μεταγραφικά ζητήματα και εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την επιτυχία του πλάνου που έχει τεθεί από τη διοίκηση της ομάδας, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Φρανκ Αρνεσεν, παρουσιάστηκε επίσημα χτες από την ΠΑΕ. Οπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δανός, στόχος είναι η δημιουργία μιας ομάδας με πνεύμα νικητή και δίψα για διάκριση, και μάλιστα εξήγησε πως με βάση αυτούς τους λόγους επιλέχθηκε ο Κροάτης Τούντορ ως νέος τεχνικός, του οποίου, όπως είπε, το συμβόλαιο συνεργασίας είναι για 2+1 χρόνια. Οσον αφορά το εάν η ομάδα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό από την πρώτη κιόλας χρονιά της έλευσής του στην ομάδα και παρά τις αλλαγές που θα γίνουν, ο ίδιος κράτησε χαμηλούς τόνους επισημαίνοντας ότι πρώτος στόχος είναι να κερδίζονται τα παιχνίδια. «Οποιος λέει πως πάει για να πάρει το πρωτάθλημα από το ξεκίνημα, μάλλον δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται στις τρεις διοργανώσεις», είπε χαρακτηριστικά. Για τα μεταγραφικά απέφυγε να δώσει συγκεκριμένα ονόματα, ωστόσο τόνισε ότι δεν ήρθε στον «Δικέφαλο» για να σκορπίσει άσκοπα λεφτά και ότι θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις. Παράλληλα, ο νέος τεχνικός διευθυντής μίλησε για τη δουλειά που σχεδιάζεται στο τμήμα σκάουτινγκ, στις ακαδημίες αλλά και σε άλλους τομείς που αφορούν τις αρμοδιότητες στην ομάδα.

Λίγο μετά την παρουσίαση του νέου τεχνικού διευθυντή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού Χάρη Χαρίση και του 24χρονου μεσοεπιθετικού Νίκου Κοροβέση από τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τρία και τέσσερα χρόνια, αντίστοιχα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Στην απόκτηση του 28χρονου Σέρβου μέσου Φιλίπ Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην Ούιπεστ, προχώρησε ο Πλατανιάς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Παίκτης του Ατρόμητου θα παραμείνει ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Περιστερίου.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 χρόνια υπέγραψε η Καλλονή με τον 30χρονο Τσέχο αμυντικό χαφ Γίρι Κλαντρούμπσκι.

ΗΡΑΚΛΗΣ:Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, αυτή του Ρουμάνου Κοστίν Λάζαρ για ένα χρόνο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ