Τετάρτη 17 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Τα βρήκε με Σίλβα ο Ολυμπιακός

Τα τυπικά, που σχετίζονται με τις τελευταίες λεπτομέρειες του διαζυγίου του με τη Σπόρτινγκ, φαίνεται να απομένουν ώστε πλέον να γίνει και επίσημη η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Πορτογάλο τεχνικό Μάρκους Σίλβα. Ο συγκεκριμένος, παρά το νεαρό της ηλικίας του (38 ετών), φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας για να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Βίτορ Περέιρα. Μάλιστα, φαίνεται να απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας. Ο Μάρκους Σίλβα αν και με τη Σπόρτινγκ κατέκτησε φέτος το Κύπελλο Πορτογαλίας αλλά και την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ωστόσο οι σχέσεις... οργής με τη διοίκηση της ομάδας τον οδήγησαν εκτός αυτής.

ΠΑΟ: Προς ναυάγιο δείχνει να οδηγείται η υπόθεση της απόκτησης του Αργεντινού στόπερ Μάρκους Ανχελέρι αφού παρά τα σημεία επαφής με την ομάδα του Μάλαγα δεν φαίνεται να συμβαίνει και το ίδιο με τον παίκτη αφού παρουσιάζονται αρκετές διαφορές στο οικονομικό.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Την τρίτη τους μεταγραφή μετά από αυτές των Γιάννου και Φούντα ανακοίνωσε χτες ο Αστέρας Τρίπολης με την απόκτηση του 30χρονου Μαροκινού αμυντικού μέσου Ρασίντ Χαμαντάνι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ