Πέμπτη 11 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Ανεβάζει ρυθμούς... και αισιοδοξία

Χωρίς προβλήματα και με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρχιο Μαρκαριάν, να κρατάει ψηλά τους ρυθμούς προκειμένου να αποφύγει τη χαλάρωση των διεθνών, συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών ενόψει του κρίσιμου εκτός έδρας αγώνα με τα Ν. Φερόε, το ερχόμενο Σάββατο, για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Εuro 2016. Σημειώνεται πως ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος για το ελληνικό συγκρότημα και το στόχο της πρόκρισης στα τελικά της Γαλλίας, αφού παραμένει ουραγός του ομίλου και δεν έχει περιθώρια απωλειών. Πλέον, μετά τα όσα έχουν συμβεί, στόχος της Εθνικής παραμένει η τρίτη θέση, που οδηγεί στα μπαράζ, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την Ουγγαρία, η οποία αποτελεί ουσιαστικά τον βασικό αντίπαλό της (αν και μεσολαβούν στη βαθμολογία Ν. Φερόε και Φινλανδία) και βρίσκεται στο +6.

Λίγα 24ωρα πριν από την αναμέτρηση, το καλό για τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι ότι αυτή τη φορά λείπει ο πονοκέφαλος των απουσιών αφού μέχρι στιγμής και οι 24 παίκτες που κλήθηκαν στην αποστολή βρίσκονται στη διάθεσή του. Τις τελευταίες μέρες το βάρος έχει δοθεί στην τακτική, με τον Μαρκαριάν να δίνει έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας. Από πλευράς παικτών δηλώσεις έκανε ο Στάθης Ταυλαρίδης, που επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά από 10 χρόνια, ο οποίος επισήμανε πως η ενέργεια που βγάζουν όλοι οι παίκτες στην προπόνηση αποτελεί το καλύτερο εφαλτήριο ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης αφού δείχνει το πόσο όλοι θέλουν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για τη νίκη.

Να σημειωθεί ότι το ερχόμενο Σάββατο θα γίνουν και άλλα δυο παιχνίδια για τον όμιλο της Εθνικής, με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ρουμανία και τη δεύτερη Β. Ιρλανδία (13 β. έναντι 12) στο Μπέλφαστ να ξεχωρίζει, ενώ η Ουγγαρία θα δοκιμαστεί εκτός έδρας με τη Φινλανδία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ