Κυριακή 26 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Αττική

Την Τρίτη 28/4

-- Στις 7.30 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Την Τετάρτη 29/4

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ Τζιτζιφιών και Κέντρου Καλλιθέας, στην αίθουσα Α του Δημοτικού Συμβουλίου (Πλάτωνος 24), θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ 2ου Διαμερίσματος Αθήνας, στην πλατεία Πλυτά, στη Γούβα, θα μιλήσει ο Χρ. Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση των ΚΟ 7ου Διαμερίσματος Αθήνας, στην πλατεία Αργεντινής Δημοκρατίας (Παναθήναια Λ. Αλεξάνδρας), θα μιλήσει ο Γ. Κρητικός, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 28/4

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Τούμπα, σε συγκέντρωση στο Πάρκο Αγίου Θεράποντα, θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στη Σταυρούπολη, στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο πάρκο Τερψιθέας, θα μιλήσει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Πέλλα

-- Εκδήλωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ, σήμερα, Κυριακή, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά. Θα μιλήσει ο Σ. Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Στα Νότια Δωδεκάνησα

-- Σήμερα, Κυριακή, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της Καλύμνου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση για τις πολιτικές, οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις και την πρόταση του ΚΚΕ. Θα μιλήσει ο Π. Μεντρέκας, στέλεχος του Κόμματος.

-- Αύριο, Δευτέρα, ο Π. Μεντρέκας θα περιοδεύσει στο νοσοκομείο και τη ΔΕΗ της Κω και στις 7 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο.

Στη Δυτική Ελλάδα

Σήμερα, Κυριακή

-- Ομιλία στον Αγ. Κήρυκα Ζακύνθου, στο Κοινοτικό Γραφείο, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Μπελούση, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Αύριο, Δευτέρα

-- Η ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση - προβολή για την 1η Μάη στο θέατρο «Επίκεντρο», στις 7 μ.μ., με την Γεωργία Γαλυφοπούλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Περιοδεία στο Νοσοκομείο Αιγίου, στη 1 μ.μ. με τον Χρ. Λαϊνά, μέλος της ΤΕ Υπαίθρου Αχαΐας.

-- Ομιλία στην Ενωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζακύνθου, στις 2 μ.μ., με ομιλητή τον Φ. Κόκλα, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου.

-- Ομιλία στις Υπηρεσίες Δήμου του Ληξουρίου, στις 7 π.μ., με ομιλητή τον Σπ. Φαρακλό, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ