Κυριακή 5 Απρίλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Πέραν του τηλεσυνωστισμού

Την Πέμπτη το πρωί, έξω απ' το υπουργείο Υγείας, επικρατούσε συνωστισμός των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης - κυρίως των τηλεοπτικών - για την κάλυψη της έλευσης του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα. Και όλα τα μέσα - έντυπα και ηλεκτρονικά - παρουσίασαν, το καθένα απ' τη σκοπιά του, τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Ομως, δύο ώρες μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στο υπουργείο Υγείας έγινε πανελλαδική συγκέντρωση εργαζομένων απ' τα δημόσια νοσοκομεία και στη συνέχεια συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή. Η αίθουσα τελετών, όπου έγιναν οι εξαγγελίες, αυτή τη φορά ξεχείλισε από την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων για την κατάρρευση των δημόσιων νοσοκομείων, την υπερεντατικοποίηση στη δουλειά και τις απλήρωτες εφημερίες, τα νυχτερινά και τις αργίες.

Εκεί, σ' αυτή τη δεύτερη συνάντηση, ήταν παρόντες μόνο ο «Ριζοσπάστης» και το πόρταλ «902.gr», και τα οποία είχαν εκτενή κάλυψη της συνάντησης καθώς και των απαντήσεων που (δεν) έδωσε ο Π. Κουρουμπλής. Για να ξέρουν και οι εργαζόμενοι ποιοι είναι - και θα είναι - πάντα κοντά τους...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ