Τρίτη 17 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Καταγγέλλει στάση πληρωμών και απώλεια πόρων

Ζήτημα στάσης πληρωμών στο εσωτερικό και απώλειας πόρων αναγκαίων για την κίνηση της καπιταλιστικής οικονομίας βάζει στην κριτική του απέναντι στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, θέτοντας συγκεκριμένα τα ζητήματα των ενισχύσεων στους βαμβακοπαραγωγούς και του «κινδύνου να χαθούν κονδύλια του ΕΣΠΑ».

Στο μεταξύ, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επιμένουν να επιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ για το κομπρεμί του με τους ΑΝΕΛ, καταγγέλλοντας και τον Π. Καμμένο ότι «βρίσκεται σε οιονεί προεκλογικό ανταγωνισμό λαϊκιστικής ανευθυνότητας με το ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας ότι το σενάριο των εκλογών συντηρείται επιμελώς από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα και την κλειστή του ομάδα, παράλληλα με αυτό του δημοψηφίσματος!».

Στα εσωκομματικά, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης διέψευσε δημοσίευμα περί μεταγραφής του στη ΝΔ, ενώ με αφορμή δημοσίευμα ότι αρμόδιοι φορείς ερευνούν τα οικονομικά τους, οι Β. Παπανδρέου και Κ. Λαλιώτης έσπευσαν να χαρακτηρίσουν «ευπρόσδεκτο» κάθε τέτοιο έλεγχό τους.

Την ίδια ώρα, τη συγκρότηση νέου κόμματος που θα εκφράσει τον χώρο πολιτικού κέντρου, τη «νέα σοσιαλδημοκρατία», προτείνει πρωτοβουλία προσώπων με συντονιστή τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μαγκριώτη.

Σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους ο Γ. Μαγκριώτης είπε ότι τη σχετική πρόταση την έχει καταθέσει στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και θα την καταθέσει και στο συνέδριο του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό προτείνει τη διεξαγωγή συνεδρίου για το νέο κόμμα το φθινόπωρο και ως «δεξαμενές» για τη δημιουργία του θεωρεί το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, τη ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, αλλά και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ