Σάββατο 28 Φλεβάρη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στο Ποσειδώνιο το ενδιαφέρον

Η αναμέτρηση στο Ποσειδώνιο, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Βουλιαγμένης, συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα στο πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών. Στα αξιοσημείωτα παιχνίδια συγκαταλέγεται και η μονομαχία των ουραγών, ανάμεσα στο Νηρέα Λαμίας και τον, τυπικά φιλοξενούμενο, Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη. Διαφορετικές βλέψεις αλλά εξίσου μεγάλο κίνητρο κρύβει το παιχνίδι της Χίου με το Καλαμάκι: Οι γηπεδούχοι αγωνιούν στις τελευταίες θέσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι χρειάζονται βαθμούς για να «κλειδώσουν» την αποφυγή των πλέι άουτ.

Το πρόγραμμα: Χίος - Καλαμάκι (Χίος 16.30), Εθνικός - Γλυφάδα (Πειραιά 15.00), Παναθηναϊκός - Π. Φάληρο (Ιλίσια 16.00), ΠΑΟΚ - Βουλιαγμένη (Ποσειδώνιο 17.00), Νηρέας Λαμίας - Πανιώνιος (Ν. Σμύρνης 15.30), Υδραϊκός - Ολυμπιακός (Γλυφάδας 15.00).


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ