Σάββατο 28 Φλεβάρη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνελεύσεις
  • Σε εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση προχωρά, σήμερα, Σάββατο, στις 7 μ.μ., ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων, Επαγγελματιών και Εμπόρων Δήμου Αθήνας, στην αίθουσα της ΓΣΒΕΕ (Καποδιστρίου 24, 3ος όροφος). Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7/3 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Αν και τότε δεν υπάρξει, η τελική ημερομηνία θα είναι στις 14/3 στον ίδιο χώρο και ώρα.
  • Την πρώτη εκλογοαπολογιστική συνέλευσή του πραγματοποιεί το νέο Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών Αττικής - Βοιωτίας. Η συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 1 Μάρτη, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά (Ομηρίδου Σκυλίτση 19, 3ος όροφος).
  • Την Κυριακή 1η Μάρτη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων.
  • Το Συνδικάτο Εργαζομένων Φαρμάκου, Καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Αττικής καλεί σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 1 Μάρτη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα της ΟΕΚΙΔΕ (Χαλκοκονδύλη 37, 5ος όροφος).
  • Αύριο, Κυριακή 1η Μάρτη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Ενωσης Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) θα γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και Νήσων.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ