Κυριακή 1 Μάρτη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορά

Παλιοί σύντροφοι, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Τορόντο Καναδά προσφέρουν στο Κόμμα συνολικά το ποσό των 2.170 δολαρίων για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, για να συνεχίσει αταλάντευτα τους αγώνες του σε όφελος των εργαζομένων της πατρίδας μας.

Σε σχετική επιστολή τους τονίζουν:

«Σύντροφοι, ατενίζοντας βαθιά το τεφτέρι της Ιστορίας του ΚΚΕ και τους αγώνες που διεξάγει, δεν θα αργήσει η ώρα που το βήμα της Λαϊκής Συμμαχίας θα αγκαλιάσει όλη την ελληνική κοινωνία. Εμείς οι Ελληνες εργαζόμενοι του Τορόντο Καναδά δεν θα ενδώσουμε στο ιδεολογικό κουρκούτι που μας πλασάρει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπογράφουμε τα πρωτόκολλα θανάτου της "υγιούς επιχειρηματικότητας" που μας προσφέρει το κόμμα αυτό μέσα από τη στήριξη των μονοπωλίων της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Οι αγώνες του ΚΚΕ για μας τους μετανάστες είναι ένα ανοσοποιητικό όπλο που μας προστατεύει καθημερινά από τον κίνδυνο αποδοχής του σάπιου συστήματος. Οξύνει την ταξική μας συνείδηση ενάντια στα γυαλιστερά FUNDS του Λονδίνου που υπόσχεται να ξεπληρώσει στους "ευεργέτες" της ολιγαρχίας».

Για την ενίσχυση του Κόμματος, συγκεκριμένα, προσφέρουν οι παρακάτω σύντροφοι τα αντίστοιχα ποσά:

Χαρίτος Παναγιωτίδης 300 δολάρια Καναδά, Κώστας Γιανναδής 100, Λάκης Παπαδόπουλος 200, Βασίλης Αποστολάτος 820, Γιάννης Πολυζώης 100, Π. 50 , Δ. Χ. 50, Μ. Κ. 100, Παύλος Καπέτος 100, Παχύς Σταύρος και Βασιλεία Παχύ 300, Γιάννης Κωνσταντινίδης και Βούλα Κωνσταντινίδη 50.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ