Κυριακή 11 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές από το Τορόντο

Μετανάστες σύντροφοι, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Τορόντο του Καναδά, με αφορμή την επίσκεψη του βουλευτή του Κόμματος στην πόλη μας, Γιάννη Ζιώγα, που παρευρέθηκε με τη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων σε μια σειρά εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου, θέλοντας να συμβάλλουμε στην οικονομική ενίσχυση του Κόμματός μας, προσφέρουμε, συνολικά, 1.040 δολάρια, για την ανέγερση του μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα. Με την ενέργειά μας αυτή εκφράζουμε και το σεβασμό μας στους μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ που πρόσφεραν και την ίδια τους τη ζωή συμμετέχοντας στην κορυφαία μορφή της ταξικής πάλης, την ένοπλη σύγκρουση με την αστική τάξη και τους ξένους προστάτες της. Απαντάμε σε βέβηλους - παραχαράκτες της ιστορίας, πως η ιστορία έχει γραφτεί και όσο και αν προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ΚΚΕ, και αν προσωρινά υπάρχει υποχώρηση του κινήματος, τίποτα δε θα σταματήσει την κατάργηση του εκμεταλλευτικού συστήματος. Το μέλλον ανήκει στην απελευθέρωση του ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, προσφέρουμε, σε δολάρια Καναδά, τα αντίστοιχα ποσά, οι: Λουκάς Παπαϊωάννου (100), Χαρίλαος Παναγιωτίδης (100), Α.Μ. (100), Θανάσης Παρλάνης (100), Γιάννης και Νέλη Ρέτσος (100), Λάκης Παπαδόπουλος (50), Τάσος Ισχυρόπουλος (100), Σταύρος Παχός (100), Αντώνης Φούντος (100), Κώστας Γιαννάδης (50), Α.Π. (50), Π.Π. (50), Αλέκος Καράς (40), Γιάννης και Βούλα Κωνσταντινίδη (100).

- Επίσης, η σ. Νικολάου Παναγιώτα, ανταρτοπούλα από 14 χρόνων με φυλακές, εξορίες και βασανιστήρια, που σήμερα ζει στο Τορόντο προσφέρει 100 δολάρια για την Ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ