Σάββατο 17 Γενάρη 2015 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Ζητάει ενημέρωση για την επιχορήγηση των ΕΠΣ

Επιστολή με την οποία ζητά από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ενημέρωση σχετικά με το αν όντως υπάρχουν τα χρήματα της κρατικής επιχορήγησης και τον λόγο που αυτά δεν έχουν δοθεί στις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις (ΕΠΣ) απέστειλε η ΕΠΟ. Σημειώνεται πως για το θέμα είχε υπάρξει κόντρα της Ομοσπονδίας με τον υφυπουργό αφού ο Γ. Ανδριανός πριν ένα μήνα είχε ανακοινώσει το κόψιμο της επιχορήγησης λόγω προβλημάτων της ΕΠΟ με τη φορολογική ενημερότητα εξαιτίας παλιών οφειλών. Από πλευράς Ομοσπονδίας είχε υποστηριχθεί ότι δεν υφίσταται θέμα οφειλών και η λύση είχε δοθεί με τροπολογία που όριζε την απευθείας χρηματοδότηση των ΕΠΣ προκειμένου να τα μοιράσουν στα Σωματεία.

«Παρακαλούμε να ενημερωθούμε, αν πράγματι υπάρχουν τα χρήματα, για τα οποία έχει προκληθεί τόση δημοσιότητα και έχει γίνει τόσος "ντόρος" και στην περίπτωση που υπάρχουν, γιατί δεν αποδίδονται άμεσα στις Ενώσεις και τα Σωματεία για τα οποία προορίζονται και για τα οποία έχουν εκταμιευτεί από τον κρατικό Προϋπολογισμό», τονίζεται μεταξύ άλλων στην επιστολή της ΕΠΟ.

  • Οπως ανακοινώθηκε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της, που θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Σαρρή, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από ένα μήνα, θα διεξαχθούν στις 23 Γενάρη. Σημειώνεται πως μοναδική υποψηφιότητα μετά και το τέλος της προθεσμίας είναι αυτή του Γιώργου Γκιρτζίκη, μέχρι τώρα μέλους του ΔΣ της ΕΠΟ.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ