Παρασκευή 9 Γενάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΤΡΑ
Τίμησαν τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου

Τιμητική πλακέτα στον 93χρονο βετεράνο αθλητή στίβου, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου (ΣΕΒΑΣ) Πάτρας, Ανδρέα Πολυχρονόπουλο, απένειμε χτες κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης. Ο Α. Πολυχρονόπουλος είχε διακριθεί σε διεθνείς αγώνες βετεράνων (3ος σε Πανευρωπαϊκούς κλειστού στίβου στα 60 μ. και 2ος σε Παγκόσμιους στα 200 μ.).

Στην ομιλία του, ο Κ. Πελετίδης αναφέρθηκε στη γνώση και τα ζητήματα ζωής τα οποία μεταφέρει ο ΣΕΒΑΣ Πάτρας και τα οποία είναι ανάγκη να γίνουν κτήμα όλης της κοινωνίας και κυρίως των μαθητών των σχολείων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, απονεμήθηκε επίσης από τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, Ανδρέα Αθανασόπουλο, δημόσιος έπαινος στα μέλη του ΔΣ του ΣΕΒΑΣ, ενώ οι τελευταίοι προσέφεραν στον δήμαρχο αναμνηστικό λάβαρο για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Συνδέσμου. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκε ο άμισθος σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, Τάκης Πετρόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΚΕ, ο οποίος έκανε εισαγωγική αναφορά τονίζοντας ότι ο ΣΕΒΑΣ προάγει την ιδέα της διά βίου άθλησης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ