Τρίτη 30 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΞΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΜΗΤΣΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παύλου
ΜΗΤΣΕΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του Παύλου
φωτό 1

Στη μνήμη του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗ, που τόσο πρόωρα χάθηκε από κοντά μας, προσφέρουμε, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, 1.000 ευρώ στην ΚΟΒ Μανταμάδου Λέσβου για την ενίσχυση του Κόμματος.

Η οικογένεια Χαράλαμπου Γροσομανίδη

***

φωτό 1

Στη μνήμη του συντρόφου μου ΚΩΣΤΗ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ προσφέρω 50 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Παγκρατίου.

Η σύντροφός του,

Ρ. Λ. - Π.

***

φωτό 1

Στη μνήμη του πατέρα μου, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΥ, κύριου μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη της δολοφονίας του Γρηγόρη Λαμπράκη, που «έφυγε» πριν 18 χρόνια από τη ζωή, πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρω 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, μέσω ΚΟΒ Ανάκασσας Αγ. Αναργύρων.

Η κόρη του, Αγγελική Τσούκα

***

Στη μνήμη του συμπεθέρου μας και μέλους του ΚΚΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΑΓΙΟΓΛΟΥ, που απεβίωσε στις 21/11, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Εργαζομένων Δήμου Περάματος, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Σιδερής και Σταυρούλα Παπασπανούδη

***

φωτό 1

Εκλεισε ένας χρόνος που «έφυγε» ο σ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ. Οι σύντροφοί του και φίλοι του πρόσφεραν, στη μνήμη του, 150 ευρώ στην ΚΟΒ Ανω Ιλίου του ΚΚΕ.

***

φωτό 1

Στις 16 Δεκέμβρη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από το θάνατο του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ. Ο Αντώνης Καραμπατζάκης γεννήθηκε στα Μαράσια του Εβρου, αγωνίστηκε μέσα από τα ηρωικά αετόπουλα και μέχρι το τέλος της ζωής του παρέμεινε σταθερά προσηλωμένος στις αξίες του μαρξισμού - λενινισμού και στο κόμμα του, το ΚΚΕ. Ανδρώθηκε μέσα σε μια αριστερή οικογένεια με αξίες και ιδανικά, ενώ όσοι τον γνώρισαν μιλούν για το ήθος και την ευαισθησία του. Μητέρα του ήταν η ΖΩΗ, στέλεχος του ΚΚΕ, και πατέρας του ο ΧΡΗΣΤΟΣ, μαχητής του ΔΣΕ, οι οποίοι ζήσανε ως πολιτικοί πρόσφυγες στη Σόφια και επαναπατρίστηκαν λίγο πριν το τέλος της ζωής τους. Η αδερφή του ήταν η ΜΑΡΙΚΑ, στέλεχος της ΕΠΟΝ και καπετάνισσα του ΔΣΕ (με το ψευδώνυμο «Θρακιώτισσα»), η οποία σκοτώθηκε στις τελευταίες μάχες στο Γράμμο. Ο πεθερός του ήταν ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΥΡΜΟΥΔΗΣ, καπετάνιος στον ΕΛΑΣ και έπειτα πολιτικός πρόσφυγας στην Τασκένδη.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΩΤΗΡΧΟΠΟΥΛΟΣ
Στη μνήμη του ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ και όλων των παραπάνω, η κόρη του Δέσποινα και τα εγγόνια του, Αντώνης και Μαριλένα, προσφέρουν, στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης, 120 ευρώ στη νεολαία του ΚΚΕ, την ΚΝΕ, μέσω της ΤΟ ΕΜΠ.

***

φωτό 2

Ο σ. Βαγγέλης Τσεμπερλίδης, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης ΧΡΗΣΤΟΥ και ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΜΗΤΣΕΑ, και στην Κόκκινη Σημαία προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ.

***

ΦΩΤΟ 2

Στη μνήμη των αγαπημένων μας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΛΟΒΟΥ, από το Θραψίμι Καρδίτσας, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, μέλους του ΚΚΕ που «έφυγε» από τη ζωή στις 16/12/2007, και της συντρόφου του ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΚΟΛΟΒΟΥ, η οικογένειά τους προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Θήβας, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΤΣΕΑ
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΗΤΣΕΑ

ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΟΛΟΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΒΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΛΟΒΟΥ

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΓΡΟΣΟΜΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ