Πέμπτη 25 Δεκέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Ντέρμπι ... προθέρμανση για Ευρώπη

Με το κλίμα, για μια ακόμη φορά, να έχει φορτιστεί ιδιαίτερα μετά τα όσα συνέβησαν, με θέμα τον μεταξύ τους προημιτελικό του Κυπέλλου (επανεξέταση της ένστασης των ερυθρολεύκων) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται το ερχόμενο Σάββατο 28 Δεκέμβρη στο ΣΕΦ (17.00 ΟΤΕ ΤV) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην Α1. Το παιχνίδι πέρα απ' το βαθμολογικό ενδιαφέροντος που έχει και για τους δυο αντιπάλους, λειτουργεί για τον καθένα και ως σημαντικό τεστ ενόψει της έναρξης των υποχρεώσεων για το ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα που αρχίζουν την επόμενη εβδομάδα. Στο αγωνιστικό μέρος ο γηπεδούχος Ολυμπιακός στοχεύει στην νίκη, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να ρεφάρει το στραβοπάτημά του στην Κηφισιά, προκειμένου να μην αποβεί καθοριστικό στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Απ' την άλλη, οι μέχρις στιγμής αήττητοι και με έναν αγώνα λιγότερο (αυτόν με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στις 4/1) «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να πάρουν το... πάνω χέρι στην κόντρα με τους «ερυθρόλευκους» για το πρωτάθλημα. Στο θέμα των τραυματισμών στους δυο αντιπάλους ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Πρίντεζη για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους επιστρέφει ο Διαμαντίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και φυσικά ο Ντεμάρκους Νέλσον (έκανε πρεμιέρα κόντρα στην Μπάρτσα).

Κατά τα άλλα, στα αξιοσημείωτα του προγράμματος συγκαταλέγεται και η κόντρα της ΑΕΚ με το Ρέθυμνο όπως και η δοκιμασία του ΠΑΟΚ στη Ρόδο με αντίπαλο τον Κολοσσό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ (17.00): Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ (NS2 λεπτό/λεπτό ), Αρης - Τρίακαλα (ΝS1), Απόλλων Πάτρας - Κόροιβος (ΝS2 λ/λ), Πανελευσινιακός - Πανιώνιος (ΝS2 λ/λ), Κηφισιά - ΚΑΟΔ (ΝS2 λ/λ), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (17.00 ΟΤΕ TV). KΥΡΙΑΚΗ: ΑΕΚ - Ρέθυμνο (17.00 ΟΤΕ TV).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ