Παρασκευή 10 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ - ΕURO 2016
Στη Φινλανδία η Εθνική

Mε τα προβλήματα να μην την αφήνουν να ...ησυχάσει μέχρι την τελευταία στιγμή, η Εθνική Ανδρών αναχώρησε χτες για τη Φινλανδία όπου αύριο Σάββατο θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι της για τον όμιλο των προκριματικών του Euro 2016. Mετά την εντός έδρας απώλεια στην πρεμιέρα, από την ήττα κόντρα στη Ρουμανία, τόσο ο αυριανός αγώνας όσο και ο αντίστοιχος της Τρίτης κόντρα στη Β. Ιρλανδία έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, που θέλει να αποφύγει το να μείνει πίσω βαθμολογικά αρκετά νωρίς. Ωστόσο, αν και στην ομάδα υπάρχει η αισιοδοξία ότι η εικόνα θα είναι πιο διαφορετική απ' αυτή κόντρα στους Ρουμάνους, τα προβλήματα δημιουργούν νέους πονοκεφάλους για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός είδε στις τελευταίες προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους να απουσιάζουν οι Μανωλάς για προσωπικούς λόγους και δικαιολογημένα και ο Τοροσίδης που είχε ενοχλήσεις από την οσφυαλγία που τον ταλαιπωρεί. Πάντως και οι δυο συμμετέχουν κανονικά στην αποστολή.

Κατά τα άλλα, ενόψει του αγώνα με τους Φινλανδούς, η Εθνική θα πρέπει να εμφανίσει σοβαρότητα και πειθαρχία προκειμένου να πετύχει το στόχο της, σύμφωνα με τις δηλώσεις των Κώστα Σταφυλίδη και Στέφανο Καπίνο. Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο «Youtube» και οι δυο χαρακτήρισαν κακή παρένθεση την αποτυχία της πρεμιέρας, που - όπως επισήμαναν - πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και στα δυο παιχνίδια που έρχονται να υπάρξει καινούργια αρχή.

Συνέχεια στη 2η αγωνιστική σήμερα

Μετά το χτεσινό πρώτο πιάτο, συνέχεια στη 2η αγωνιστική των ομίλων δίνεται σήμερα με το παιχνίδι της Τουρκίας να θεωρείται από τα πιο ενδιαφέροντα της ημέρας, ενώ στα αξιοσημείωτα του προγράμματος και το βαλκανικό ντέρμπι μεταξύ της Βουλγαρίας και της Κροατίας. Η Κύπρος θα φιλοξενήσει το Ισραήλ. Αναλυτικά το πρόγραμμα (ώρα έναρξης 21.45): Ιταλία - Αζερμπαϊτζάν (OTE Sport 1), Κύπρος - Ισραήλ (OTE Sport 2), Τουρκία - Τσεχία (OTE Sport 3), Ουαλία - Βοσνία (OTE Sport 4), Βουλγαρία - Κροατία (OTE Sport 5), Λιθουανία - Ισλανδία, Μάλτα - Νορβηγία, Ολλανδία - Καζακστάν, Βέλγιο - Ανδόρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ